Born to run

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Born to run

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 90
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #267896 Hozzászólás
  #267895 Hozzászólás

  Bush & Chenney és a halom szar

  http://abcnews.go.com/Politics/wireStory?id=228579

  “I earned capital in the campaign, political capital, and now I intend to spend it,” the president said.

  But all the political capital in the world won’t pay for his pricey priorities. And unlike four years ago, when his first term began amid projections for $5.6 trillion in federal surpluses over the next decade, the budget’s future looks bleak.

  Thanks to recession and the burden of higher spending and tax cuts that Bush won, the nonpartisan Congressional Budget Office now sees $2.3 trillion in accumulated deficits over the next 10 years. That excludes the costs of wars in Iraq and Afghanistan, easing the alternative minimum tax’s growing burden on middle-class families, and the long-term crunch retiring baby boomers will place on federal support programs like Medicare.

  That leaves deficit hawks wondering how Bush would pay for his second-term wish list, finance the wars and meet his goal of halving federal shortfalls by 2009.

  “I don’t think you can do all of that and still cut the deficit in half in five years,” said Robert Bixby, executive director of the bipartisan Concord Coalition, which favors deficit reduction.

  Bush could decide to simply borrow the needed money, which would drive deficits higher, “and the real economic consequences of such a binge would come after he leaves office,” Bixby said.

  For his second term, Bush envisions reshaping Social Security so workers can use some taxes they pay to support the system to create personal savings accounts. He has not advanced details or cost estimates, but some analysts have estimated the 10-year price tag at between $1 trillion and $2 trillion.

  #267894 Hozzászólás

  Mûködik-e a demokrácia?

  http://www.bbc.co.uk/hungarian/news/story/2004/11/041102_democracy.shtml

  A probléma nagy részt a választási rendszer mûködésébõl adódik, ahogyan a nagytõke, a korporációk, a nagy szervezetek, sõt még a szakszervezetek is olyan nagy szerepet játszanak, hogy az eredeti szavazók háttérbe szorulnak ebben a folyamatban. És ez nem csak az Egyesült Államokra igaz, de pl. Indiára is, amely a világ legnépesebb demokráciája, ahol százmilliók mennek el szavazni. A kezdetben lelkes választók viszont gyakran kiábrándulnak, amikor a politikusok nem tartják be ígéreteiket.”

  Ebben a választásban a vallásos buzik játszották a döntõ szerepet és igy nyert Bush. Most megigérte ujra hogy egyesit minket. Jelszava volt: aki nincs velünk, az ellenünk van de olvasta Méray könyvét és most aszongya, aki nincs ellenünk az velünk van. Amit várhatunk tõle hogy a gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek lesznek, ammen.

  #267893 Hozzászólás

  Melany
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ammenmajom!

  Vallásos buzik? Ez menõ szöveg Xman! Kár, hogy nem Kerry nyert, támogattam volna a klónozásodat.
  Bízom benne, hogy nekem is küldesz egy négert zseblámpával!

  #267892 Hozzászólás

  hihi ;-)

  “Ez a Demokracia! A nep donti el a sajat sorsat, jovojet.”

  Etetik a majmokat. Bush nyereségét a vallássos buziknak köszönheti. Nekik tömték a fejüket a templomokban. Menjetek szavazni mert a buziházasságot és az abortuszt tiltja az ur. Kerry liberális és veszélyezteti a morált. A négernek is több esze van itt mint egyes magyaroknak. õk nemdöltek be Bushnak.

  #267891 Hozzászólás

  Bicskásnak

  Bush is a shithead & a liar. He gets no vote & no respect from me. He’ll continue with more of the same, ammen.

  #267890 Hozzászólás

  Mit mondtam?

  Ez a Demokracia! A nep donti el a sajat sorsat, jovojet.
  May God bless the President and His Electors! Game over…
  An Air Force Vet.

  #267889 Hozzászólás

  Bush a tökfej

  Elnöksége alatt megosztotta a népet és idegen marad nekünk hiába szavaztak rá a majmok. Felesége az O.K. mert demokrata felfogásban és normális. Bush most megvan gyõzödve hogy õt isten választotta és következne Irán a listán. A baj csak ott van hogy már õk is tudják a Bush doctrine az egyenlõ a finggal. Még irakkal se tudunk megbirkózni és már nyakig uszunk az adósságban. Ez volt a legnagyobb butasága a tökfejnek. Nagyon jó az esély hogy a dollárt leértékelik.

  Nem az volt félelmetes hogy Hitler hatalomra jutott, hanem az hogy voltak követõi.

  Xman-Vietnam Vet.

  #267888 Hozzászólás

  BK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ohio

  itt vagyok , ahol eldolni latszik a valasztas. 800 ezer uj valaszto jelent meg akik a szavazok 13 szazaleket jelentik, 59 szazalek Kerryre szavaz ez lehet az eselye a konzervativ allamban.

  #267887 Hozzászólás

  Countdown…

  Two hours to go. You have to trust the American People’s decision. Mindenkinel jobban vagytam egy uj amerikai elnokre, de nem Kerry. Egy olyan Ronald Reagan vagy Richard Gere az igen, szinesz kell ide nem aljas, szivtelen politikus. Szivbol utalom az osszes politikusokat, akar milyen kaliberu.
  Xman, gyakorold az eredmeny hirdetese utani szoveget. Kerry-nek mar a zsebeben van. Igerem ha Kerry nyerne, rogton koltoznek innen Kubaba. Castronak hatha nincs mar 4 eve hatra miutan olyan szepen pofara esett a napokban.
  Love, an Air Force Vet.

  #267886 Hozzászólás

  Melany
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nevetséges

  Nem mindegy, hogy ki kavarja a szart?! Kerry se lesz jobb hidd el!

  #267885 Hozzászólás

  zseblámpa frissités ;-)

  Bicskás és kedvence a mesevilágban élnek. Bush-t soha nemlehetett kritizálni mert ez nemillik és nincs hozzászokva. Ezért is ment neki a hazudozás 4 évig, mig élõben nemtalálkozott Kerryvel. Kerry az elsõ találkozáson lemosta az asztalrol. Azóta már nemhisznek neki. Elbaszta a háborut, eltünt többszáz tonna robbanóanyag és a sárgatorta. Nagyobb veszélybe kergette az USA-t és a világot. Most már a vakok is látják ha Bush folytatja akkor az USA tönkremegy, ammen. Bin Laden fejentalálta a szöget. Rekord számmal szavaznak és ez amitöl retteget Bush és a majomtársaság.

  #267884 Hozzászólás

  Reflektor

  like I said:

  “God bless Kerry the next President of the USA”

  Az pedig azt tükrözi, hogy ki mennyit ér kinek ?

  A multiknak, olaj, hadipar, gyógyszeripar, bitositó társaságok vagy a nép és annak érdekei. Erröl van itt szó és ébredjél fel. Ezzel a Casroval a Fl. kubaiakat etetik meg téged a majomtársaság. Azok akik az USA-ban még nemestek át az evolucion, összekeverik a kommunista pártot a demokrata pártal és a szezont a fazonnal.

  Xman-Vietnam Vet.

  #267883 Hozzászólás

  Amen

  Xman, like You said; God bless the next President of USA. Te Xman! Hat nem a kettonk kozotti vita fogja eldonteni ki lesz az Elnokunk hanem a szavazatok szama, az pedig azt tukrozi, hogy ki mennyit er. Soha nem “reagaltal” a felfedezesemre, hogy Kerry teljesen ugy nez ki es viselkedik mint Fidel Castro. Ezek szerint te imadod Castro-t is.
  Air Force Veteran.

  #267882 Hozzászólás

  Realitás

  Bicskás én kétlem hogy te az USA-ban élsz. Bush-t betették és le se xarják NYC-ben de az USA-ban sem normális emberek. Két háborut inditott és 3 adókedvezményt adott a gazdagoknak. Te nem tartozol közélyük. Az USA Nyakig uszik az adósságban.

  Igy már inkább van értelme:

  Bush is a shithead & we have to get rid of him.
  God bless Kerry the next President of the USA.

  Xman-Vietnam Vet.

  #267881 Hozzászólás

  Sajnallak Xman

  Hanyszor mondtam neked, ha ilyen alakok tetszenek mint Kerry akkor miert nem mesz Fidel Castrohoz. Kerry-t meg az is megutalta a kampany vegefele aki az elejen esetleg kedvelte volna. Mondd mire jo az a sok nagypofazas Kerry-tol? Az a hulye szoveg: I can do it, the President made a mistake! Semmi mast csak ezt minden nap 24 orat pofazta. A kocka el van vetve…meg ha negyszer szavazol ra akkor is “itt a jozan esz diktal”. Olyan vagy mint minden magyar; mindig azt utalod aki van jelenleg. Bush (W) is our President, we have to be loyal to him for an other 4 years, than comes Hillary Clinton. God bless the President of United States of America!

  #267880 Hozzászólás

  Igazi változás

  Érdekes megállapitások a választás elõtt. Bush rajongók mélyebben hisznek neki mint a Kerry rajongók Kerrynek. Tény viszont hogy Bush kivételessen akkora közgyülöletnek örvend hogy még olyanok is Kerrynek drukkolnak és vele tartanak, akik sokat tõle nemvárnak. Bush és társasága ezt
  4 éves állandó hazudozás után érte el. Azok akik vele tartanak is szeretnének tõle valami változást, de az emberük befagyott. Vátozásra képtelen. Igy csak szajkozzák a majmok még 4 év. Igazi változást viszont csak Kerry hozhat az USA-nak és a világnak. Én négyszer is Kerryre szavazok. Igy legyen, ammen.

  #267879 Hozzászólás

  Bush ís a flip-flop

  Kevés hiteles dolog található a net-en Bush-rol. Azért érdemes elgondolkodni hogy miért. Itt van Bush vallása például Andy Rooney szerint. Episcopal kezdte, aztán lett presbitarian utána meg methodista. Saját bevallása szerint 40 éves koráig alkoholista volt és utána találkozott az urral. Az alkoholt helyetesitette az ur. A nagy magabiztonság mögött nagy fogyatékosságok vannak. Õ saját bevallása szerint hibát nem csinál. Három vitát vesztett 3 különbözõ Bush egy és ugyanaz a Kerry ellen. Saját meggyõzödése nincs és Chenney irányitja. Igy keverte az USA-t a háboruba és nyakig adósságba. Kerry nem cserélgette a vallást mint Bush a kabátot. Ha sikerül neki azt saját karakterjének és szivének köszönheti. Remélem megszabadulunk a majomtol és társaságátol.

  Xman-Vietnam Vet.

  #267878 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Két helyen lehet fogadni a net-en hogy ki nyer és Bush-ra fogadnak. Ezekszerint neki kell nyerni. A poll-ra nemlehet adni, viszont a más tényezõk is Bush nyereséget mutatnak. Egy elnököt még nemszavaztak ki háboru idején az USA történelemben. Ezért is ilyezgette Bush állandóan a népet.
  A nyugati fejlett társadalmakban már nem józan észre és zsebükre szavaznak az emberek mert ezen már tulvannak. Buziházasság, abortusz, és hasonló hülyeségek gyakran fontosabbak. Ezért is feszegette ezeket állandóan a vallásos buzi katonaszökevény és társasága. Ennek ellenére nincs kizárva hogy pofára esik.

  #267877 Hozzászólás

  Bush & Chenney 2 Assholes

  http://www.baou.com/newswire/main.php?action=recent&rid=1842

  Bush gave terrorists more weapons than Saddam ever would have…
  OfficialWire – 7 hours ago
  (OfficialWire) — 10/30/04 — New evidence emerged in the United States on Friday that appears to contradict claims by George W. Bush and his administration that …

  Xman-Vietnam Vet.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 90
Hozzászólás: Born to run
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.