Borneo

 • Indította
  Témakör
 • #53304 Hozzászólás

  Pókocska

  Sziasztok! Borneo-ra készülök a télen ( maláj részre), valakinek valami tapasztalat?

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458487 Hozzászólás

  köő kati

  Re: Borneo

  email cimem koo.kati.cincinnatti@hotmail.com telefonom 06/309-717-925
  amennyiben aktuális a borneo-fülöp szigeti ut szivesen csatlakoznék, léci hivj, vagy emailt küldj.köszi köő kati

  #458458 Hozzászólás

  Anonym

  Kedves Pókocska!
  Nagyon jó helyre mész, ha még nem indultál volna el. Kuchingból az egyik szálloda elől (Holiday Inn) ingyenes buszjárat indul a Bakó Nemzeti Parkba. KI NE HAGYJÁTOK.
  Meg a kakakó ültetvényeket, na és a majom rezervátumot.. Ha belenéztek ott a vendégkönyvbe, érdekes magyarokkal találkozhattok. Ti is írjatok bele mindenképpen. De nem szabad kihagyni a “Long Haus”-okat sem, a lábakon álló hosszú házakat. Itt még bizony láthattok emberi koponyákat ereklyeként. Ha már Malajziában jártok, különleges hely a Tioman Sziget. Feltétlenűl, jó szívvel ajánlom.
  Élménydúst utazást kívánok.

  #458405 Hozzászólás

  Gyalogbéka

  Re: Borneo

  Sziasztok,

  Egy kérdés: Mi a helyzet Borneón ? At erdőtüzekkel kapcsolatban van valakinek információja? Februárban szeretnénk oda utazni.

  Köszönöm.:

  GyalogBéka

  #458019 Hozzászólás

  Most jöttünk vissza Indonéz Borneóról.. 1 hónapos út.. ha vkinek van kérdése arról, akkor nosza.. itt egy kedvenc képem.. hát én is meglepődtem..

  #457939 Hozzászólás

  peterpal15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szia .úgy alakul a szabadidőm,hogy újra elmennék ,de Borneó,és a Fülöp-szigetek egy részét is bejárnám ,pár hónapos utazással. kb. 2015. dec. eleje,és 2016. márc .20 között.

  #457879 Hozzászólás

  peterpal15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re: Borneo

  szia maláj Borneóra sem kell vízum. Kuala lumpurbol tudsz repülni ,és ha utazásodhoz viszonyítva korán veszed a jegyet akkor olcsóbb.Mi kl–.kk.mentünk vissza Kuchingból. Mindenhol van ut.iroda,és velük egyszerűbb a környék felfedezése,igaz nem mindegyik olcsó. Útközben megnézheted Bruneit is.van menetrendi busz közlekedés mindenhol,igaz többnyire csak a tengerpart vonzáskörzetében,de ezekre is jobb előre jegyet venni,vagy repülő . A repjegyet a neten tudod foglalni, 7 kg ingyenes a többi + pénz ez is olcsóbb előre mint utazáskor.habár a súlyt nem mindig veszik szigorúan.Kuchingbol már egyénileg is lehet progit csinálni. szállást is érdemesebb előre foglalni .mi az Agodán foglaltunk.elég ha a telón vagy a tabon van a foglalási visszaigazolás Internet sok helyen van legalábbis a hotelekben. A taxik többnyire mindenhol szabott áron vannak. Érdemes legalább 25-30 napot eltölteni Borneón Több helyen lehet motort is bérelni, persze mindig alkudni kell:-) péter

  #457877 Hozzászólás

  Jocó

  retúr repjegyek Borneóra 133.000 Ft Budapestről!
  http://www.repjegyportal.com/repulojegy-borneora-budapestrol-133-000-ft-tol/

  #457241 Hozzászólás

  similan

  Szia
  Nincs arrafelé tapasztalatom de érdekelne az ut.
  Mikor indulnál és mennyi időre
  xsasad@citromail.hu

  Köszi a választ!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Borneo
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.