Borneo

 • Indította
  Témakör
 • #42024 Hozzászólás

  miki27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,
  egy hét múlva indulunk Indonéz körútra. Lesz benne kb egy hét Borneo. Kota Kinabaluba érkezünk. Érdekelne, van-e tapasztalat, hol menjünk át Indonéziába (átkelõ), mivel közlekedjünk, odaát mivel érdemes közlekedni, illetve mi az, ami kihagyhatatlan. Onnan Celebes/Sulawesi az útirány. Tudtok ajánlani hajót, társaságot, várost, ahonnan nekilódulunk?
  Elõre is…

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #394501 Hozzászólás

  miki27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  email

  Bocs, most látom, hogy nem is jelenik meg az email cím. Szóval katamiklos@gmail.com.

  #394500 Hozzászólás

  miki27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  email

  A címem fent van a miki név mellett, ami némileg megtévesztõ lehet… Írj, aztán meglátjuk a szívességet. Köszi a linket. Majd böngészek. De kicsit belemélyedtem a fórumba és ott is találtam egy Borneót, rengeteg infóval. Elég lett volna azt újraélesztenem… Most már mindegy. útikönyv? Mit vittél?

  #394499 Hozzászólás

  WL

  Apropo

  Feltennel egy emailcimet? Vagy elkuldhetned az elobb feltett linken keresztul is. Kernek egy szivesseget, ha egy het mulva jottok ki! ;-)

  #394498 Hozzászólás

  WL

  Erre hat

  Mar tobb mint egy eve.
  Ide felnyomtam egy csomo tippet/kepet Indoneziarol: http://members.virtualtourist.com/m/2e789/654/
  A Bali forum tobbnyire ugyis inkabb az 1-2 hetes tengerparti szallokban valo udulesekrol szol.

  #394497 Hozzászólás

  miki27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  köszi

  Nagyon köszi az infókat. Látom ékezet nélkül nyomod. Csak nem arrafele éppen? Mi rágjuk a lonely planetet meg a netet, hogy minél inkább képben legyünk, de jól jön a személyes infó. Terveink között ahogy írtam Kalimantan, Sulawesi meg Bali szerepel. Ha ismerõs vagy a többi helyen is és van ötleted tipped, szívesen fogadnánk. A Bali fórumon kissé elharapódzott a hangulat, oda inkább nem írok…

  #394496 Hozzászólás

  WL

  Hatar

  Sabahbol Tawaunal lehet atlepni Indoneziaba, naponta (talan vasarnapot kiveve) mennek onnan hajok Tarakanba.
  Ehhez a hataratkeleshez elozetesen felvett indonez vizum kell, ha nem veszitek fel itthon, Tawauban is beszerezheto.
  Tarakanbol aztan eleg konnyu indonez Borneo tobbi reszere eljutni (es Derawan/Sangalaki szigeteket kar lenne kihagyni!), amugy hetente van onnan, vagy a kozeli Nunukanbol, par hajo Sulawesire.

  Tobb info Kalimantanrol: http://tinyurl.com/2qnyo

  Amugy repulhettek egyenesen KK-bol Balira is eleg olcson az Air Asiaval, es akkor max 30 napra a repteren is felvehetitek a vizumot. De ha erdekel Kalimantan es Sulawesi, akkor jobb az elozo verzio.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Borneo
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.