Bp – Torino

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Bp – Torino

 • Indította
  Témakör
 • #48651 Hozzászólás

  stefano

  Utasokat keresek Torinóba – vagy (bármely ésszerû útvonalon)a közbeesõ városok valamelyikébe – május 21-i kora reggeli indulással Budapestrõl. Onnan május 26-án mennék tovább Nizzába, majd 29-én Párizsba. Akit valamelyik szakasz érdekel, adja meg az e-mail címét, vagy telefonszámát.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #450968 Hozzászólás

  zsenge

  meglátjuk

  a számom 20/536-28-37 – még én is most szervezem a dolgokat, nézem, hogy van-e buszjárat tovább Torinóból. Egy 28-29.-e körüli visszaút n. érdekelne. Errõl tudsz már valamit?

  #450967 Hozzászólás

  stefano

  sajnos nem

  Mivel a sakkolimpiára megyek Torinoba, csak pénteken utazok tovább Nizzába (illetve a monacoi F-1 Nagydíjra), vagy Párizsba. De Torinótól már nincs messze Cannes, ha nem találsz más jobb megoldást… (Azért megadhatod a mailedet vagy telefonszámodat, sose lehet tudni)

  #450966 Hozzászólás

  zsenge

  pont akkor mennék

  Május 21-én indulnék Bp-rõl, de Nizzába (pontosabban Cannes-ba)szeretnék minél hamarabb eljutni. Azonban lehet, hogy a Torinói variáció is érdekel, persze ha egybõl mennél tovább, az lenne a legjobb.

  Ilyen variáció nem lehetséges?

  És visszautat nem tervezel a közeljövõben?

  #450965 Hozzászólás

  stefano

  augusztus sajnos nem

  Kedves Olga!
  Augusztus sajnos nem jó nekem, május végén és junius elején adott idõpontokhoz és eseményekhez vagyok kötve. Majd talán legközelebb…
  Stefano

  #450964 Hozzászólás

  Olga

  augusztusban

  pont jó lenne. Akkor nem megy?

  Olga

  #450963 Hozzászólás

  Horecki Péter
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  20-218-0933, vagy e-mail

  Helló

  Engem mindhárom szakasz érdekelne, merthogy Párizsba szeretnék eljutni (Torinóban van is ismerõs). Ha kell vezetni is tudok.

  Péter

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Bp – Torino
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.