Brazilia áprilisban

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Brazilia áprilisban

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Barany 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #39770 Hozzászólás

  Barany

  Apriliban megyünk Braziliába szinte az egész hónapra. A tervezett útvonal: Salvador – Bahia körút – Pantanal – Ordögtorok – szigetek. Ketten megyünk a barátnömmel és ha valaki azon a környéken van trekkelhetünk együtt egy ideig. Van némi helyi kapcsolatunk és alapszintü spanyol tudásunk.
  Que tal. A szervezés még folyamatban van (szállás, foglalások, repjegy) ezért minden brazila-szakértö hozzászólását és javaslatát köszönettel veszem.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #367891 Hozzászólás

  Barany

  Portugal

  En is ugy tudom, de erosen remelem, hogy angolul, franciaul, horvatul, nemetul vagy spanyolul megertetjuk magunkat. A portugal hianykent jelenik meg szellemi allomanyunkban.

  #367890 Hozzászólás

  KZ

  Brazil

  Nem akarok okoskodni de ha jol tudom Braziliaban portugalul beszelnek.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Brazilia áprilisban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.