Brazília Letelepedés!!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Brazília Letelepedés!!

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  Pötyi2 9 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #18796 Hozzászólás

  Szeretnénk a párommal Brazíliában letelepedni és szertenék segítséget kérni attól aki már esetleg kint él vagy vannak tapasztalatai,hogy hogyan is kezdjünk hozzá.van induló tõkénk is,igazából albérlettel szertnénk kezdeni majd munkát vállalni,minden segítõ válasz érdekel.elõre is naygon köszönöm:

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #187494 Hozzászólás

  Mi is Brazília

  Sziasztok!

  Mi is Brazíliát választottuk a családdal!Persze mi már jártunk kint korábban /hivatalos munkavízummal 2007-ben/így könnyebb volt.Most rázósabb lesz,tény, hogy nagyon nehézkes az ügymenet,de megéri átvergõdni rajta !Érdekel,mire jutottatok és az is ,ti melyik részre szeretnétek költözni?Mi Florianópolisba megyünk ,ha érdekelnek a korábbi tapasztalataink ,kérdezzetek bátran!

  Pötyi

  #187493 Hozzászólás

  ajánlom

  Ajánlom figyelmetekbe a Közép és Dél Amerika fórumnak a “Brazilíáról minden” címû írását.

  Én magam annyit mondanék, hogy az országban nem nagyon osztogatják a munkavállalási engedélyeket, illetve letelepedést szerezni tulajdonképp kétféle képpen lehet:

  elveszel egy brazil nõt vagy befektetõként mész ki.

  Brazilia elõnyei:(Szerintem): Mesés táj, jó idõ, kedves emberek.

  Hátránya: Alacsony bérek,(pl. sao pauloban egy programozó keres bruttó 1000-2500 realt.(1 real=100 HUF) rendkívül rossz közbiztonság, hatalmas szegénység, magas munkanélküliség.
  Ebben az országban a szegények és a gazdagok közötti különbség óriási, ami nem csak a jövedelemkülönbségben, hanem a vagyon elosztásban is megnyilvánul.
  minimálbér pedig kevesebb mint 100 $ a hónapban.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Brazília Letelepedés!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.