Braziliai nyaralas?

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Braziliai nyaralas?

 • Indította
  Témakör
 • #24422 Hozzászólás

  Feco

  Hali, tudja valaki, hogy mennyibol lehetne kijonni Braziliaban, ha tengerparti nyaralast szeretnek?Melyik irodat ajanljatok?
  KOszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #287886 Hozzászólás

  Brasileiro

  Olyankor..

  ..inkább Manaus környékére, illetve Észak-brazíliába érdemes menni. Délen júniusban tél van, jó esélyed van az esõre. Rióban 20 fok körüli hõmérsékletek vannak, pancsolni nem ideális. Ha még nem voltál Br.-ban és nem köt az idõ, akkor inkább november végén menj! Riót és Iguassut minden túrista megnézi, Neked sem szabad kihagyni. Azonkívül rengeteg jobbnál jobb hely van Br-ban, de kezdésnek azt hiszem ez a kettõ ideális. Pláne, ha összesen 10 napra mész!
  Decemberben kezdõdik a nyár, akkor már a szállások is drágábbak, több a túrista. November végén már meleg van, 30 fok körül, ha esik is, max egy-két órát, aztán gyorsan kisüt a nap.
  Táncolni mindenhol lehet. Táncot tanulni is.

  #287885 Hozzászólás

  Feco

  1het

  vagy 10 napra mennek, pancsolni, varost nezni mas helyeken is. Szallodai szallast, lehetoleg napi 2x-i kajaval. Szoval kell egy torzshely, ahova a nap vegen visszamegyek aludni, ha esetleg elhagyom a varost.
  Tancolni is jo lenne, meg minden olyen, amit nyaralaskor az ember tehet. Ugy Junius elejetol tervezem.

  #287884 Hozzászólás

  Brasileiro

  perpill..

  ..azt hiszem, úgy jársz a legjobban, ha Magad szervezed, mert a Karthagotours jelenleg nem indít chartert.
  A repjegyárakat meg tudod nézni a neten. Ha kicsit részletesebben leírnád, hogy mire vagy kíváncsi, akkor lehetne értelmesebb választ is adni.
  Mikor mennél? Mennyi idõre mennél? Milyen szállást akarsz?
  Mit akarsz csinálni? Csak pancsolni (SZVSZ azért kár odamenni), vagy egyéb programot is tervezel? Esetleg országon belül akarsz -e utazni? Mik az igényeid a szállásal, utazássa, étkezéssel etc. kapcsolatban?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Braziliai nyaralas?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.