Bretagne

 • Indította
  Témakör
 • #34371 Hozzászólás

  Kazal Ervin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  BRETAGNE: 1 HÉT – 3 NAP SZABI, s rengeteg látnivaló!!!!!

  Az ápr. végi-május eleji, 1 hetes BRETAGNE-i kalandozásunkra útitársa(ka)t keresünk. Már 4-en, 5-en vagyunk, akik fixen mennénk!(A 25-40 közötti korosztály természetet szeretõ tagjai – fiúk-lányok vegyesen – vagyunk…)
  Az utazásról: Bp.-rõl repülnénk Genf-ig az Easyjet-tel, onnan pedig kisbusszal folytatnánk az utat. 5 éjszakát töltenénk egy bérelt, idilli tájon lévõ, régi, tanyasi kõházban, mely (no meg a nagy kertje!)csak a mienk lenne! Csillagtúraszerûen járnánk be a félszigetet és a tengerpartjához közeli szép helyeket! S hogy mi minden látnivaló vár ránk? Szigetek az óceánban,aranyos halászfalvak, zajos tengeri madár-költõhelyek, rózsaszín sziklacsodák, büszke világítótornyok, kanyargós tengerparti ösvények, legendákkal (Arthur király, Merlin) teli erdõk, csinos, színes falvacskák, régi várak és kastélyok, erõdített, középkori hangulatú városkák, zsibongó piacok,masszív katedrálisok és csendes templomocskák, élettel teli tavak és nádasok… No meg laza ill. kellemesen fárasztó túrák a csodás természetben!
  Hazafelé kis kitérõ lenne: átkelnénk elõbb a La Manche-n Angliába, s ott Londonban töltenénk az utolsó napot, mielõtt onnan hazarepülnénk M.o.-ra….
  A (ennivalón és belépõkön kívüli) költségeket kb. 80.000.- ft + repjegy-re számoltam, utóbbi – jelenlegi áron – kb. még 45.000.- ft. kiadást fog jelenteni (4-en már meg is vettük..)

  Érdeklõdésetekre szívesen küldök további részleteket is!

  Ervin
  ötletgazda, csapatkohezitõr…:)

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #348850 Hozzászólás

  Kazal Ervin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Programot elküldtem

  a címedre, kedves Andi! Ha bármilyen kérdésed van, a 20/5737917-en az ünnepek alatt is elérsz.
  Üdvözlettel,

  Kazal Ervin

  #348849 Hozzászólás

  Andi18
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kedves Ervin! Küldd el légyszíves a részleteket a bo.andrea@freemail.hu e-mail címre. Lehet, hogy érdekelne az utazás. Köszi! Andi

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bretagne
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.