Budapest környéke kirándulás

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Budapest környéke kirándulás

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  dzsud 13 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #27030 Hozzászólás

  Noa

  Keresek Budapest közelében 50-60 km körzeten belül érdekes kirándulóhelyeket 1 napos kirándulásra , ahova kutyákat is vihetünk magunkkal, mint pl Rám szakadék. Várom jó forraltbort kináló turistaházak lelõhelyeit. Elõre is köszi a jó ötletekért.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #310729 Hozzászólás

  dzsud
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kirándulások Bp. környékén

  Gyerekek, itt a tavasz, biztos sokan szeretnének kimozdulni 1-1 napra a hétvégén, jöjjenek a további ötletek!

  #310728 Hozzászólás

  lilla

  Prédikálószék

  A Pilisben található a fent emlitett hely. A panoráma a Dunakanyarra és a Börzsönyre valami csodálatos.Dömösrõl elindulsz Pilisszentlászlóra és 3 km múlva a Vadállóköveknél találod magad, onnan Prédikálószék fél km. Pilisszentlászlón van egy klassz igazi kocsma.Jó utat!!

  #310727 Hozzászólás

  Zseni Ferenc

  www.nexus.hu/zseninfo

  Nézd meg a http://www.nexus.hu/zseninfo -on

  #310726 Hozzászólás

  gagarin

  Hogyne!

  Jöhet a következõ!
  g.

  #310725 Hozzászólás

  saman

  Holdvilag-arok, Vasas-szakadek

  Kimesz HEV-vel Pomazra. Ne x ora 40-es indulasu hevvel menj, mert annak pont van buszcsatlakozasa, igy nincs ido Pomazon beulni a kocsmaba. Szoval minden ora 17 perckor, es meg maskor is indulnak buszok Dobogokore. Kiskovacsipusztaig kell menni. onnan P+ jelzesen fel a Holdvilag-arokba. Ott van egy letra, de ha kutyak vannak, az sem baj, mert kikerulheto. A letra felso vegetol ugy szaz meterre van egy mesterseges barlang. A bronzkorban szent beavatasi hely volt. meg egyebkent is, a legtobb regi kultura szent helykent tisztelte a kornyeket. … aztan tovabb kell menni fel a Lajos-forrashoz. van turistahaz, forraltborral. Folytatas sarga jelen, aztan sarga barlang lesz belole, es elvezet a Vasas-szakadekhoz. Ha vannak barlangasz hajlamaitok, vigyetek fejlampat :)). Tovabb ismet sargan, aztan mar nemtom min a Ko-hegyre. Czibulka menedekhaz, pianino, forraltbor. A Petofi-kilatonal tuti jo sziklak vannak, pl. a Gomba-szikla, ami kisdolgok vegzesere lett kitalalva (nem teriszonyosoknak). Aztan mar csak annyi a feladat, hogy a S jelen le kell battyogni Pomazra. De vigyazz, mert a S csak a terkepen S. A Ko-hegytol lefele eloszor K, aztan Z, vegul felvaltva P, S, es Z… mindenesetre levisz a HEV-allomasra.

  … szolj, ha johet a kovetkezo…

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Budapest környéke kirándulás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.