Budapest-London, London-Budapest minden héten!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka Budapest-London, London-Budapest minden héten!

 • Indította
  Témakör
 • #5227 Hozzászólás

  Macy
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Minden héten megyek Londonba kisbusszal. Pénteken indulok szombaton érkezek, vissza pedig vasárnap jövök, hétfõi érkezéssel. Ha valakit érdekel, írjon mailt. 25.000/fõ oda és ugyan ennyi vissza. Csak 6 hely van minden héten!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458249 Hozzászólás

  Zelei Laci

  Re: Budapest-London, London-Budapest minden héten!

  Szia,

  Én csak az után érdeklődnék arra lenne e lehetőség, hogy az ebay-en vásárolok valamit amit az eladó magyarországra nem de anglián belül postáz akkor azt el tudnád e hozni nekem?
  Nem nagy dolgokról van szó, a legnagyobb max porszívó méret lenne.
  Időbeni megkötés nincs vagy is nem lenne a lényeg csak annyi, hogy ha már ott lennél és épp van valami akkor el kellene hozni.
  Cím egyenlőre nincs mert eddig csak olyan dolgokat vettem meg amit el is tudtak küldeni ide de volt amit csak azért nem vettem meg mert a szállítást nem tudtam megoldani az eladó pedig nem volt hajlandó “nemzetköziben” postázni.
  Ezért ebben is rugalmas lennék. Ha van hely ahova fixen mennél és ott nem zavarna valakit, hogy a nevemre érkezne oda csomag akkor az külön segítség lenne.
  Mivel ebay-es vásárlásról (-okról) lenne szó ezért mire a csomag odaérne pénzügyileg már minden rendezve lenne, csak el kellene hozni.
  Ha nem gond mondanék is egy árat amit nekem megérne.
  Ez 0,5 font/kilo.
  Tudom ez nagyon nem sok de ha figyelembe vesszük azt, hogy nem lenne megkötés és utánajárás csak be kellene tenni akkor remélem elfogadható.
  Azért várnám a válaszodat ezzel kapcsolatban.

  Üdv.
  Zelei Laci
  +36309025025
  lzelei75@gmail.com

  #102560 Hozzászólás

  silver

  Olasz?

  Szia!

  Olaszország fele nem szervezel hasonlót?
  Vagy esetleg nincs tipped kinél lehet próbálkozni?

  silver

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Budapest-London, London-Budapest minden héten!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.