Budapest-Perpignan(F), de merre?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Budapest-Perpignan(F), de merre?

 • Indította
  Témakör
 • #12536 Hozzászólás

  Lámer Tompi

  Budapestrôl utaznék Perpignanba (Franciaország), de nem tudom, merre vezet a leggyorsabb, legolcsóbb út (autópálya, autóút stb.). Szóval az igazit keresem! Ebben a viszonylatban gyakorlottan mozgók tanácsait várom.
  Kösz!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #144951 Hozzászólás

  viki

  Tompinak

  Valamelyik spanyol topicban olvastam egy kinn élõ részletes beszámolóját.
  Ajánlom keresd meg, mert nagyon hasznos infókat tartalmaz. Õ a francia-svájc-ausztria útvonalat ajánlja, annak ellenére, hogy arra hosszabb, mert a franciáknál és az olaszoknál is az a keresztírányú a legdrágább autópálya.

  #144950 Hozzászólás

  KÁkos

  Lakókocsit húzva

  most jártam meg ezt az utat visszafelé, azzal a különbséggel, hogy nem mentem Münchennek, hanem megfizettem az Alberg alagutat ( 9 EU, nekem 13 EU ). Ez kb 60 km-el hosszabb, de hallgatva a dugókról szóló híreket megérte ! Tévedtem, az Fr. déli autópálya is fizetõs, így nekem még jobb kikerûlni az olasz autópályát.

  #144949 Hozzászólás

  KÁkos

  Igen, de

  a Triest – Velence elágazásnál, Mestrénél, Bresciánál, Genovánál sokszor volt torlódás, valamint Genovától igen nagy a forgalom. Svájcban 3 sávon mehetünk.

  #144948 Hozzászólás

  clark

  Szerintem

  nem kérdés hogy a tengerparton kell végigmenni, a volt olasz-francia határnál az autópálya olyan csodás helyeken megy!Üdv

  #144947 Hozzászólás

  KÁkos

  Jogos a kérdés !!!

  Budapest – Székesfehérvár- Tarvizio határ 517 km Osztrák címke , Tarvizio – Fr.o. határ 760 km pályadíj, Fr.o-ban 518 km , de ennek egy része ingyenes . Perpignan cca. 1795 km.
  Budapest – Bécs – München – Zürich – Genf – Fr.o határ 1301 km M1+A címke+CH címke, Fr.o-ban 594 km, Perpignan cca. 1895 km. Érdekes ! MS Autorout Exp. 2002. Tessék, lehet számolni a költségeket.

  #144946 Hozzászólás

  Lámer Tompi

  Kösz!+Bocs!

  A hozzászólásokat köszönöm, térképet, mint olyat már láttam. Az az izé, amiben rengeteg vonal kanyarog össze-vissza, meg mindenféle betük, pöttyök stb. tarkítják.

  gabesznek: még pontosan nem tudom mikor indulok, talán valamikor a nyár vége elôtt. Bocs!

  #144945 Hozzászólás

  gabesz

  Tompi!

  Mikor indulsz???

  #144944 Hozzászólás

  csaba

  térképen a megoldás

  Bp-Székesfehérvár-Veszprém-Rábafüzes-Graz-Udine-Verona-Milano-Ventimiglia-Aix-Nimes-Perpignan.
  Fehérvár és Graz között nincs autópálya, a többi az.
  Variáció: Már Brescia mellett délnyugat felé fordulsz, így kikerülhetõ a milánói (igen zsúfolt) körgyûrû.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Budapest-Perpignan(F), de merre?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.