Budapest Thesszaloniki autóval

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Budapest Thesszaloniki autóval

 • Indította
  Témakör
 • #459697 Hozzászólás

  csuvi

  Helyzetjelentés. Az út tökéletesen járható, aránylag gyors. A magyar-szerb határon torlódik kicsit a forgalom, érdemes mindig jobbra tartani a sávoknál.
  Az autópályáknak nevezett útszakaszok helyenként kisebb kátyúval és ugratókkal tarkítottak, de jól lehet haladni. Személyautónak a teljes útra a díja kb 4.500 Ft és mindenhol elfogadnak eurót és kártyát is.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #459745 Hozzászólás

  Saci

  Szerbiában a bankkártya elfogadás bizonytalan!

  Annyival egészítem ki, hogy Szerbiában a fizetőkapuknál és a benzinkutakon a kártyák elfogadása nagyon bizonytalan. Volt, hogy elfogadták, majd öt perc múlva ugyanarra a kártyára ugyanannál a benzinkútnál !! azt mondták, hogy érvénytelen, de az ott lévő ATM simán kiadott pénzt.
  Csak Dinárt és Eurót érdemes vinni kp!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Budapest Thesszaloniki autóval
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.