Budapesti szórakozás

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Budapesti szórakozás

 • Indította
  Témakör
 • #22513 Hozzászólás

  Lauder

  Ki hogyan látja a pesti szórakozóhelyeket?
  Csak én létom úgy, hogy nincs egyetlen normális sem? Miért és hogy leptek el mindent a nyálas, pénzes, kigyúrt pasik és az üres cicamicák?
  Hol változatos a zene, ahol nem csak a szokásos pop-nyál megy?
  Miért bunkók mindenhol a kidobók, még a lányokkal is?

  Egyszóval: hova menjünk mi, pesti fiatalok bulizni, táncolni egy péntek/szombat este?

  Kezdeném egy aránylag pozitív példával, Alcatraz, Blahánál. Nagyon jó kis jazz/blues/egyéb koncertek szoktak lenni, amiknek 10 fele vége van és utána buli. Bár utána a hely átmegy húspiacba (melyik nem?) a zene és a társaság aránylag igényes).

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #243109 Hozzászólás

  alex

  stex alfred

  Meg nem voltam ott de csak jot hallottam rola

  #243108 Hozzászólás

  Lauder

  igaz

  igen, szerintem is hiányoznak az egyetemi klubok.
  Sajnos ma már tényleg ritkán van szuó arról, hogy érezd jól magad, inkább a magamutogatásnak van szerepe.

  Azéárt még ki lehet fogni ma is egy-két jó bulit! Nyílt mostanában pár új hely, talán azok fele fogok elnézelõdni.
  Remélem nem fogok hamarosan kiábrándulni végleg a pesti éjszakákból….

  #243107 Hozzászólás

  pesti

  budainak

  A gond ott kezdõdik, hogy általában nincsenek tisztában a szolgáltatás, illetve a vendéglátás fogalmával. Nem világos, hogy miért vannak a bp.-i helyeken olyan árak, mint a francia riviérán. Meg az sem világos, hogy a fizetõ vendégeket miért motozzák meg faragatlan és marcona biztonságiak. (Már aki hagyja magát). Azt sem értem, hogy egyáltalán mi szükség van “biztonságiakra”. Sokan leginkább az un. “biztonságiak” miatt nem érzik magukat biztonságban. Ma lemenni a budapesti éjszakába olyan élmény, mint Chicago lehetett az 1930-as években. Ilyen “biztonsági” invázióval egyébként, mint nálunk, még sehol máshol nem találkoztam. Azt viszont végképp nem értem, hogy miért nincsenek egyetemi klubok. Hiszen ezek régen léteztek nálunk is. SOTE, KEK, Közgáz. Ezek normális helyek voltak, normális közönséggel, normális árakon. Ilyen egyetemi klubok egyébként minden más európai országban vannak.

  #243106 Hozzászólás

  budai

  pestinek

  akkor csinálj a saját pénzeden egy olcsó,színvonalas beugró és biztonságiak nélküli szórakozóhelyet.
  Elvbõl! :o))

  #243105 Hozzászólás

  pesti

  Nincsenek jó helyek

  Voltak egyetemi klubok, de valamiért megszüntek. Ott voltak normális emberek és normális áron lehetett szórakozni. Ma csak méregdrága helyek vannak. Budapesten szinte sehova se lehet bejutni belépõ nélkül. Ez teljesen megdöbbentõ! Akkor is szednek belépõt, ha nem lép fel egy együttes vagy mûsor sincs. Nem értem miért? Ez sehol máshol nem mûködik igy. Aztán a kigyúrt, bunkó biztonsági õrök. Hogy rájuk mi szükség van? Az udvariasság elemi szabályait sem ismerik. Nõkkel, férfiakkal egyaránt neveletlenek. A vendéget nem kiszolgálják, hanem utasitgatják. Olyat is hallottam már, hogy nõt is megütöttek már. A legtöbb szórakozóhely pedig televan ejszakánként üresfejû plázacicákkal és kigyúrt állatokkal, akiket csak találgatni tudok, hogy mibõl élnek. Egyébként az ilyen jellegû szórakozóhelyekbõl is nagyon kevés van. Nem mintha nagyon hiányoznának. Az Al Catraz régebben tényleg jó volt. Most nem tudom milyen. Utoljára ott is belépõt akartak szedni, úgyhogy passzoltam. Nem azért, mert csóró vagyok. Elvbõl!
  A másik dolog pedig, hogy a legtöbb hely Pesten a pénzrõl szól, nem arról hogy jól érezd magad. Általában lehúzósak. Csillagászati áron van minden (megjegyzem ezrópai viszonylatban!!!).
  Vendéglátósoktól és taxisoktól hallottam, hogy azért halott a pesti éjszaka és azért van minden tele kidobóemberekkel, mert a nagy egyenlõsdi jegyében a szórakozóhelyekrõl nem lehetett kitiltani senkit sem. Igy aztán elég volt néhány randalirozó cigány vagy alvilági alak, azok véglegesen “kinyirták” az igényesebb vendégkört…

  #243104 Hozzászólás

  Lauder

  senkit

  nem érdekel? Kár…:(

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Budapesti szórakozás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.