bulgária 2004 autóval

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa bulgária 2004 autóval

 • Indította
  Témakör
 • #8477 Hozzászólás

  csocsoszán
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hossszú évek után ismét szeretnénk a családdal a bolgár tengerparton nyaralni. ha van valakinek kedve, tapasztalata,
  irjon! /útvonal, árak, biztonság, stb. / – köszi!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 157
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #118416 Hozzászólás

  atesz1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  bacsoagi napospart

  Szia Ági!

  Most jöttünk haza a Napospartról a családommal jún.24.-júl.01.között voltunk a Hotel Ardában. Mi a Robinson tourssal voltunk, így nem kellett keresnünk szállást,de az biztos ,hogy iszonyatosan sok szálloda van.Valószínû,hogy Te is találsz egy szobát valamelyikben, magánszállást nem valószínû.Ha beszélsz angolul probálkozz a neten keresni.
  Mi vonattal mentünk Burgaszig, és az állomáson lerohantak a nénikék a kiadó szobáikkal. De, hogy mennyiért adják ki, azt nem tudom.

  Ha kiváncsi vagy a véleményemre,én megbántam, hogy oda mentem. Ha fiatal vagy és szeretsz bulizni , nem számít a pénz akkor ez a legjobb hely .Na azért ne ijedj meg nem nyugati árak vannak, de ha egy 4 fõs család egy hétig jól akarja érezni magát az már sokba kerül.Kb. itthoni árak vannak.
  Egyébként nagyon pazar szép, tele van angolokkal, németekkel, svédekkel. Mindenhol éttermek, discok, bárok is vannak. Megy a buli hajnalig, tehát ha pihenni akarsz akkor ne oda menj. A tengerpart gyönyörû, de be van telepítve napernyõkkel, ami 6 leva. A part mellé nem is tudsz lecuccolni hacsak nem bérelsz ernyõt, csak mögé. Nekem legalábbis ilyen formában nem tetszett. Egy szállodakomplexum az egész. Ez nem Bulgária.
  Ha kiadó szobát akarsz akkor szerintem probálkozz Neszebárban,Ravdában közel vannak a Naposparthoz.Árakat sajnos nam tudok mondani de azt láttam,hogy vannak kiadó szobák.
  Neszebár gyönyörû,lényegében egybeépülta napospartal hasonló árakkal.
  Ravda egy kis falú szép strandja van és olcsó.

  Üdv. Atesz

  #118415 Hozzászólás

  csocsoszán

  Ági..

  .igaz, hogy 2004-ben voltunk Bulgáriában, de véleményem szerint nem sokat változhatott a szállás helyzet Naposparton negatív irányba. Akkor 100-nál is több szálloda várta a vendégeket, többnyire elég üresek voltak! Magánszállás, apartmanszálló nem tudom mennyire jellemzõ. Igazi nagyvilági hely, bár mi csak beugrottunk egy fél napra nosztalgiából a korábbi évek hatására. Az árai /ha számít esetleg/ drágábbak a környezõ települések árainál! Ne feledd, 2004-s dologról beszélek! Hátha akad utazó, aki frissebb infókkal szolgálhat. Mindenesetre én belevágnék, csak ne késõ este kelljen elcsigázottan szállást keresni, – erre figyeljetek!
  Sok sikert!!!

  #118414 Hozzászólás

  Ági

  bacsoagi@freemail.hu

  Hello! Kocsival megyünk augusztusban a napospartra, nem foglaltunk szállást! Lehet szállást találni, mikor megérkezünk?

  #118413 Hozzászólás

  János

  Elõbbre

  Csak elõre hoztam.

  #118412 Hozzászólás

  hukse

  isipi

  egy hete voltam erdélyben. üzemanyagárak gyakorlatilag mint itthon.

  #118411 Hozzászólás

  isipi

  üzemanyag

  sziasztok!

  tudna valaki üzemanyag árakat mondani Románia-Bulgária viszonylatában?

  elõre köszi.

  #118410 Hozzászólás

  csigahugi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Neszebár

  Sziasztok!
  A nyáron Neszebárba készülünk kocsival, Szerbián keresztül. Tudna nekünk valaki segíteni, hogy merre menjünk, mennyi kb. az út ideje, milyenek az ottani “elhíresült” rendõrök, mire kell még vigyázni?
  Minden jótanácsot megköszönök.
  Üdv: csigahugi

  #118409 Hozzászólás

  DereX

  Zsuzsa

  Én is oda készülök és a http://www.pomorie.com oldalon sok a hasznos info! Van angol nyelv is!

  Üdv: DereX

  #118408 Hozzászólás

  Jánosnak válasz

  Jánosnak üzenem, hogy nagyon sajnálom, hogy nem küld nekem semmilyen infót, mert én abszolút magánúton megyek a családommal júniusban Pomorie-ba és azért nem írok magán e-mail címet, mert folyton megszûnik, mivel piszokul elfoglalt vagyok és így nem nagyon jut idõm a megnézésre, viszont a céges mindig nyitva van így ha jön valami azonnal látom.
  Ha mégis meggondolnád magad, akkor várom a válaszodat.
  Én nagyon szépen megköszönném, ha segítenél.
  üdv. Zsuzsa

  #118407 Hozzászólás

  DereX

  kikigirl

  Én is megköszönném… triplav@yahoo.com

  #118406 Hozzászólás

  DereX

  Józsi?

  Szia Józsi! Merre mentetek ahol jó utak voltak? szerbek vagy románok felé? kb mennyi volt a menetidõ?

  Üdv: DereX

  #118405 Hozzászólás

  józsi2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utazás

  2005 nyarán voltam a tengeren. Az út biztonságos szinte pálya van végig. biztonság nagyon jó az árak fele mint itt. Egy szóval most érdemes menni nyaralni a tengere.

  #118404 Hozzászólás

  Józsi

  Utazás

  2005 nyarán voltam a bulgár tengern autoval. Az út biztonságos már szinte pálya van végig. A tenger nagyon tiszta és a tengerparti városok is biztonságosak. Árak fele annyi mint itt.

  #118403 Hozzászólás

  János

  Pomorie

  Ne haragudj, de magam részérõl céges e-mailre nem küldök infót, mert megjelentek a “maszek” szervezõk. Adtam márki remek infókat, de azt sem mondják, hogy kösz.

  #118402 Hozzászólás

  Pomorie

  2006. június közepén megyünk a családdal Pomorie-ba, aki tud bármilyen infót küldeni róla, az írjon a beszerzes@metaltechnikkft.hu címre

  #118401 Hozzászólás

  hukse

  kikigirl

  ide küldhetnél nekem infókat:
  hukse@freemail.hu
  köszi.

  #118400 Hozzászólás

  KikiGirl

  Szozopol

  Csak azért írom, hogy ha jelenlegi szozopoli szállás árak érdekelnének bárkit, nem ígérem, hogy mindegyikkel – nagyon sokan nem válaszoltak, lehet, hogy tudok segíteni.

  Üdv. minden Bulgáriába készülõnek!

  #118399 Hozzászólás

  KikiGirl1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szozopol

  Sziasztok!

  Mi idén júliusban megyünk Szozopolba, 2 hétre. Ha ismeretlen helyre megyünk, nekem az a rossz szokásom, hogy szeretem teljes egészében elõre kiismerni a terepet. Ennek megfelelõen a létezõ összes honlapot végigjárva, a tõlem telhetõ összes szálloda, vendégház adatait, fényképpel, térképpel ellátva felkutattam, ajánlatkérõ levelet írtam, és nagyon sok helyrõl kaptam is választ. Pl. az elsõ szállás, amit kinéztünk, és egy jó hónapig leveleztem is a tulajjal, a Danche house, 50 m-re a Harmani Beach-tõl, egy utcányira a strandtól, 20 Euró/2+1 ágyas szoba hûtõvel, és “tengerre nézõ nagy balkonnal, – ami lehet, hogy nyárra nem lesz igaz, mert épül elõtte egy szálloda,- közös fürdõvel, WC-vel. A 2 ágyas szobájuk saját WC-vel, tusolóval 30 euró, az apartman, aminek 2 erkélye! 2 hálószobája, konyhája, teljes felszereléssel, hûtõvel, TV-vel, fürdõkádas, nagy fürdõszobával csak 40 Euró, és a ház kívülrõl nagyon szép. 5 euró/nap-ért a kocsival be lehet állni a saját udvarra. Akit nem zavar, hogy egy deka kép sincs a szobáról, annak szerintem nagyon jó ajánlat, mert gyakorlatilag egy “köpésre” van a tenger, a központ, és az éjszakai élet.

  #118398 Hozzászólás

  leirert@freemail.hu

  Én a nyáron Kamcsijába tervezem az irányt kis családommal, autoval.
  Melyik irány célszerubb? Szerbia, vagy Románia? Tud-e valaki apartman-infot Kamcsijával kapcsolatban?

  #118397 Hozzászólás

  géza

  köszönöm

  ..a tippet Csabi!!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 157
Hozzászólás: bulgária 2004 autóval
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.