Burma/FEC

 • Indította
  Témakör
 • #41861 Hozzászólás

  pore

  2 modon kikerulheto, 2001 aug adat, en FEC-t nem is lattam, azt se tudom hogyan nez ki, de nem is hianyzott sehol, es nem is kertek lenyegeben sehol:

  – turista vizummal, beallsz az FEC sorba, amit ugy intezel, hogy legyenek elotted boven (azaz nem elsonek szaladsz oda a geprol/utlevelvizsgalat utan), allsz ott 5 percet, majd amikor az FEC bode mellett allo or nem nagyon nez rad, hatarozottan, lobogo papirokkal es nehany dollarral a kezedben nyugodtan atsetallsz a csomagszalaghoz. vamosok/mas nem kertek kesobb.

  – szolgalati vizummal. ezeknel is kerik neha, de konnyen ki lehet dumalni, hogy te a kormanyhoz jottel nehany meghivolevelet mutogatva.

  pore

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #391473 Hozzászólás

  vada

  1 FEC = 660 kyat

  1 USD = 720 kyat. Ezek tegnapi adatok.

  Ha nem sikerulne pore trukkje, akkor lefizeted a FEC-t bevalto kislanyokat: 100 USD nem valtasa kb 2,5 USD. De kemenyen kell am alkudni! Masodmagammal 5 dollart fizettunk, hogy csak 100 FEC-et kelljen csak bevaltani fejenkent. Ez pont eleg volt 4 hetre.
  Egyebkent majdnem minden helyen ki lehet kerulni a belepot.
  Ma jottem at Yangonbol Kolkataba. Kerdezz nyugodtan!

  #391472 Hozzászólás

  utazo

  jooo!

  ez nem rossz!Sokat mondjuk nem veszitesz,max visszaküldenek a sorba,nem?;-)
  mennyi most a FEC?
  ciao

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Burma/FEC
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.