Business Class

 • Indította
  Témakör
 • #41253 Hozzászólás

  Didicsi

  Megeri az arkulonbozetet a Business Class? Hol lehet olcso Business Class jegyet venni es mennyi az olcso?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #380641 Hozzászólás

  lll

  hát

  szerintem az ár nem éri meg, de az ülés sokkal kényelmesebb hosszú távon. Elvileg a kiszolgálás is jobb, de ez leginkább a nem emberi dolgokban nyilvánul meg (kaja, szórakozás, stb.), a személyzet ugyanolyan kedves. Eu-n belül szerintem semmi értelme. Mondjuk személy szerint jobb szeretem, ha egy 747-es középsõ sorában egyedül fekszek.. :) New York business class malévvel kb 450k HUF. Hogy ez olcsó-e neked, azt döntsd el te.

  #380640 Hozzászólás

  fatcat

  if money doesn’t matter…

  ha dõzsölsz a lében és hosszú útról van szó, akkor esetleg…
  olcsó niznisz jegy sztem csak a mesében van…már ha az economy árhoz viszonyítod az olcsóságot. törzsutasok esetén elõfordul az ingyenes upgrade becsekkolásnál, ha nem vagy teljesen lepukkanva és van szabad hely business-en…

  persze légitársaságtól is függ, hogy valójában mekkora szolgáltatásbeli különbségre lehet számítani biznyák és turista klessz között.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Business Class
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.