Busszal Horvátországban?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Busszal Horvátországban?

 • Indította
  Témakör
 • #8156 Hozzászólás

  Csaba

  Szisztok!

  Tudna valaki segíteni, hogyan, és mennyiért jutok el busszal Dubrovnikból Zadarba? Horvátul egy kicsit gyengén beszélek, így a buszos oldalakkal bajban vagyok! :)

  Köszi

  Csaba

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #115956 Hozzászólás

  Zizu

  Horvát busz menetrend

  Található a http://www.autotrans.hr cím alatt, amely angolul is olvasható. Az Autotrans kettõ járatot indít naponta 8:00 és 15:30-kor (érk. 15:56 ill.23:21) 210 Kn a menetjegy. Ezen kívül még más társaságok is vannak, javaslom bármely keresõbe beírni pl. “Croatia bus”-t!

  #115955 Hozzászólás

  sztotin

  Szóval,

  a dubrovniki autóbusz pályaudvar címe: http://www.libertasdubrovnik.com/ , itt a “vizni red” -re katintasz, (ez a Menetrend), a Polazak az indulás, a dolazak az érkezés, és itt kapsz egy menetrendet, ez alapján men lehet kisillabizálni hogy melyik ottani “volán” (millió meg 1 van…:), csinálja azt a járatot, ugyhogy vagy irsz angolul egy emailt nekik, vagy tovább keresel…..
  MOndjuk itt:
  http://www.liburnija-zadar.hr/kolodvor/raspored_linija.php
  ez a Zadari autóbuszpályaudvar meg volán honlapja, itt a mjesto pontban beállítod a Dubrovnik opciót és kidobja neked, az összes járatot (ha a vrijeme: sve !!), kilóméterel és áral, valamit peronnal és “Volán” megnevezéssel, elég nagy a szórás árilag….. ez alapján tovább is tudsz kutakodni az egyes válalatok honlapján, ahol esetleg az eredeti útvonalat is ki tudod keresni, de pl. amikor mi utaztunk akkor ha ugyanaz a vállalat volt, nyilván ugyanannyit kelett fizetni….
  Ha bármivel kapcsolatban tudok segíteni, írj ide: sztotin@index.hu!
  Jó utat!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Busszal Horvátországban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.