Busz Cancun-ból Belize City-be

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Busz Cancun-ból Belize City-be

 • Indította
  Témakör
 • #24334 Hozzászólás

  Miki15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,

  Esetleg nem tudja valaki hogy vajon várnak e buszok Cancunból Belize City-be a húsvéti ünnepek alatt? Mi eredetileg vasárnap (Április 4-én) terveztünk átutazni, de mostanra nem vagyok biztos abban h járnak e vasárnap vagy húsvét hétfõn buszok?

  Bármi tippet megköszönnék

  Miki

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #286503 Hozzászólás

  latin am

  re

  Mondjuk aki Szecsorol Belizevarosba akar menni, az meg is erdemli.

  #286502 Hozzászólás

  carapicha

  arak

  Ezt a neurotikus foglalaskenyszert Europan kivul el kell felejteni. Tobb busztarsasag verseng es orankent mennek a buszok. Cancun Chetumal kb. 250 peso lehet valoban, onnan Belizevaros olyan 10 USD korul van durvan es 3-4 ora attol fuggoen, h express vagy megall mindenhol. 1 nap alatt meg lehet csinalni, de koran kell indulni es egesz napos utazasra kell szamitani.

  #286501 Hozzászólás

  Ebo

  hát fordítani nem tudok..

  ..de én soha nem foglaltam elõre jegyeket, és mindig sikerült eljutnom ahova akartam. Cancunból ment több cég is Chetumalba, és simán lehetett válogatni, hogy mikor melyik céggel akartam menni. Ugyanez volt Belize-ben is. Ha ráadásul elõzõ nap bemész a buszpályaudvarra, még a hellyet is kiválaszthatod. 250 usd szerintem lehetetlen (Cancunból 150 usd-ért menj át inkább Kubába:)).de a sok nagyokos amerikai miatt rengetegszer látni, hogy magát a “pénzt” jelölik $-ral (még légitársaság honlapja is ilyen volt), és simán a pesora gondolnak.

  Szerintem fölösleges elõre foglalni buszjegyet, de ahogy érzed:))

  Jó utat!

  #286500 Hozzászólás

  Amigo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Busz Cancunbol

  Termeszetesen pesoba van megadva. A $ jelet hasznaljak a pesonak is.

  #286499 Hozzászólás

  Miki15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszönöm!

  Nagyon köszönöm Amigo & Ebo!!

  Megtaláltam az ADO honlapját és valóban van járat DE a jegyeket $250-nak írja. Mivel a spanyol tudásom (a terms&conditions page is spanyol az angol verzion) még talán limitáltabb, mint a jelen optimizmusom, esetleg meg tudnátok erõsíteni, hogy ez tényleg mexikoi peso? Mert annak nem M$ elvileg a jele? Mivel ráadásul 2-t akarok venni és ha ez USA dollár akkor majdnem annyi lenne mint a repjegy mexikóba! :) Gyanus hogy ez lehetetlen, de nem lenne az elsõ eset h fejjel falnak valaminek… :)

  Ez a terms page:
  http://www.ticketbus.com.mx/wtbkd/politicas.jsp?tabSelected=0

  “Las monedas que se utilizarán en las operaciones que se realicen a través de la página aparecen indicadas en pesos mexicanos o en dólares de los Estados Unidos de América, según se indique, o en la moneda que al efecto se señale para cada producto o servicio.”

  Köszönöm mégyszer!

  #286498 Hozzászólás

  Ebo

  Mayabus is van

  Mayabus a legolcsóbb Chetumalig, de a legszarabb is:)

  Ha esetleg Chetumalban kellene éjszakáznod (nekem kellett a menetrend miatt), a buszállomás terének jobb oldalán (ha kilépsz)a sarkon nagyon fasza kis szálló van, minimális árért. Jó utat.

  #286497 Hozzászólás

  Amigo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Busz Cancunbol

  Hello Miki!

  Cancunbol az ADO busszal tudsz menni Chetumal-ba a hatarig. Ott
  a National Transport busszal tudsz tovabb menni Belize city-be.
  A buszok jarnak unnepnapokon is surun. De megtudod nezni az interneten pontosan mikor mennek.Altalaba orankent. Az ado busz elso osztalyu luxus busz kb 5 ora az uta hatarig es 200 peso kurul van a jegy. De van az ADO GL busz 300 peso kurul kenyelmesseb ulessel le lehet fektetni teljesen es szelesebbek az ullesek.Jo utazast nagyon fog tetszeni az ut en mar megjartam.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Busz Cancun-ból Belize City-be
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.