Busz poprad es Zakopane kozott?

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Busz poprad es Zakopane kozott?

 • Indította
  Témakör
 • #43221 Hozzászólás

  Hkz

  Tobb napos turahoz kenyelmesebb lenne, ha lenne – de eddig nem nagyon talaltam rautalo nyomot – szlovak oldal pl csorba to / poprad – es zakopane kozott…. Van vmilyen tomegkozlekedes ?
  Koszi.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #414223 Hozzászólás

  Diamir

  Kettévágva

  Lysa Poljana/Tatranska Javorinánál el van vágva a közlekedés, de ha átsétálsz a határon, akkor folytatható. Poprád – Tatr Javorina busz van nap közben másfél, két óránként, de este elég hamar van az utolsó. Ez a busz kombinálható a szintén Poprádról induló elektricskával, a kettõ Stary Smokovecen találkozik, a vonat nyugat, Csorba tó felé fordul.

  Egy link a szlovák oldalra
  http://cp.atlas.sk/jrcis.asp?p=AT

  A Lengyel oldalon is van járat Zakopane és Lysa Poljana, illetve ha jól sejtem, akkor a Morski Oko felé beljebb lévõ parkoló között.

  Figyelj a helységnevek helyesírására, mert anélkül nem mûködik

  A Lengyel oldalon szezonban járnak nem menetrend szerinti kisbuszok, ezek ott állnak meg ahol az utas szól, vagy leinti, (feltéve, hogy van benne hely), nem kerülnek sokba, és szezonban sûrûn járnak. Szezonon kívül viszont lehet, hogy órákig nem jön egy sem.
  Ha saját kocsival mozogtok, akkor a Lysa Poljana Zakopane úton – fõleg jó idõben, hétvégén – olyan dugókra lehet számítani, hogy több órán keresztül se elõre se hátra (a kisbuszok kerülik a sort, és ez ott elfogadott)

  #414222 Hozzászólás

  racz zsolt

  buszok

  Zakopane kicsit odébb van, Lysa Polanára járnak buszok rendszeresen.

  http://www.tanap.sk/bus01.html

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Busz poprad es Zakopane kozott?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.