Buthan

 • Indította
  Témakör
 • #40870 Hozzászólás

  Kat

  Sziasztok
  Jart valaki mostanaban Buthanban? Kb oktoberben ernek oda, Yadongbol mennek at egyedul (csoport nelkul ha lehet,) erdekelne minden tapasztalat.
  Legyszi irjatok
  Elore is koszonom
  Kat

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #374146 Hozzászólás

  géza

  Kati te nagyon szõke vagy

  Látszik, hogy nagyon szõke csaj vagy. Lévén a helyes írásmód: Bhután és nem Buthán !!!! Ha ide akarsz utazni, azért elõtte megnézhetted volna ezt. Szerintem inkább a propánbután gázzal kevered, kiscsillag. De szõkeséged mentségül szolgál erre a tévedésre.

  #374145 Hozzászólás

  Kat

  Pontositok

  meg mielott valaki lehurrogna vagy leszokezne. arra vagyok kivancsi hogy eljutott e valaki Yadongbol Phuntsholingba egyenileg vagy csoporttal, es milyen tapasztalatok vannak a hataratkelesnel, tovabba erdekelne hogy kinek milyen benyomasa volt Buthanrol
  Kosz Kat

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Buthan
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.