Búvárkérdés

 • Indította
  Témakör
 • #7163 Hozzászólás

  Petrovics

  Üdv Mindenkinek! Érdeklõdésképpen feltennék egy kérdést minden búvárnak. Terveim között szerepel egy majdani kis búvárállomás létrehozása egy állóhajón, a helyszín még akármi lehet, akár Földközi-, vagy Vörös-tenger. A hajó egy kb 50 méter hosszú fix, lehorgonyzott központi hely lenne, forgalmas tengerparti várostól és nyüzsgõ strandoktól távol, természetközeli helyen. A hajón lenne szállás, étkezési lehetõség, meg persze palacktöltés, ruhabérlés és minden, ami a búvárkodáshoz elengedhetetlen. Akár napokig is lehetne lakni ott. A parttól akár 1-2 km távolságban horgonyzó hajóról közvetlenül lehetne merülni, vagy onnan kisebb csónakon továbbmenni. Ez még egyenlõre egy elgondolás, úgyhogy részleteiben még nincs kidolgozva, itt a kérdésem az lenne, hogy lenne-e igény egy ilyen létrehozására. Nem lennének luxuskörülmények, így az ár mindenki számára megfizethetõ lenne. Ötleteket, ellenérveket szeretettel várok. Elõre is köszönöm!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #109870 Hozzászólás

  zizi

  naná

  szerintem jó ötlet, én biztos szívesen mennék ilyen helyre.Csak féléve merülgetek, szeretnék rutint szerezni, de piszok drága, ami közgazdászként méginkább zavar.Nem tudok olyan helyrõl, ahol lényegesen az átlag piaci ár alatt lehet merülni, felszerelést kölcsönözni, stb. Hátizsákos utazóként meg pláne nincs szükségem a luxushajó nyújtotta extrákra és a kapcsolódó sznobizmusra.Gondolom ezzel a hozzáálással nem vagyok egyedül.
  Szóval igény biztos lenne, de egy kis rágyúrással teremteni is lehet.Hajrá!

  #109869 Hozzászólás

  csabika
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  C.M.A.S.

  Sziasztok remélem egyikõtöknek sikerül a bázis. Nekem folyamatban van a 3. csillagom, és merülés vezetõ leszek, ha kell munkaerõ rám számíthattok. I did the english intermediate language exam. A címem: szudarcsaba@freemail.hu

  #109868 Hozzászólás

  Laci

  Búvároktató almeja.azul@chello.hu

  Szia. Én búvároktató vagyok. Jelenleg épp azon gondolkodom, hogy lehetne egy búvárkodási üzletet beindítani a nagy világban. Nekem is vannak ötleteim, de úgy látom neked inkább pénzed van. Bár az ötleted sem rossz. Ha gondolod beszélhetnénk. Irj elõször e-mailt aztán megbeszélünk valami találkát is. Üdv

  #109867 Hozzászólás

  tabibi

  Az ötlet nem rossz…

  …csak nehezen megvalósítható. Az Araboknál hogy ehhez engedélyhez juss elég kicsi az esély. Sok kp. kellene ehhez és nem biztos, hogy megtérülne. Üdv.

  #109866 Hozzászólás

  mokus

  buvarkozgazdasz

  felhivod a konkurenciat es tapogatozol, hogy van-e szabad hely, lehet-e olcsobban, mennyie lenne egy 8 fos csoportnak, stb. ha van dogivel szabadhely, vagy adjak akar olcsobban, stb. akkor tudod, hogy a kereslet kisebb mint a kinalat.

  #109865 Hozzászólás

  icediver

  Rajta

  Ha kesz lesz en megyek, csak legyen mit nezni, (mesterseges zatony,…)

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Búvárkérdés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.