Buvarkodas es nyelvtanulas

Kezdőlap utazas.com Fórum Vizi sportok, búvárkodás Buvarkodas es nyelvtanulas

 • Indította
  Témakör
 • #7354 Hozzászólás

  Kriszti

  Ha erdekel valakit Ausztralia, Nagy Korallzatony, Cairns, Cape Tribulation, szivesen segitek, persze ingyen, turista vagy tanulo vizumban, szallasban, szemlyes tapasztalattal. Kint lehet buvarkodni, buvarvizsgat tenni, vagy csak gyakorolni, vagy ha valaki nem akarja komolyabban csinalni a dolgot, akkor ott a snorkelling. Hatalmas elmeny. Erdeklodni: ausztraliakozpont@hotmail.com

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 29
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #110591 Hozzászólás

  Pali

  Ferinek

  Akkor most kúrogatod a Krisztit vagy sem? Erre nem válaszoltál! Ja, és ha igen, akkor be lehet szállni? :o)

  #110590 Hozzászólás

  nemhiszekneked

  angol óra

  szeva mindenki.

  angol óra? bakker! ez nagyon tuti… de ha nem érdekel amit mondok, és teszel rá akkor miért írtok mindig vissza? hm? különben tök gáz ha valaki egyátalán kimegy külföldre…én betíltanék minden utazást semmi értelme…

  és figyi mandarin: az én nevem: Nemhiszekneked, a csóka szóval elköszönök, de cuki ahogy becézed :) idióta

  csóka!

  #110589 Hozzászólás

  Feri

  Nem gondoltam volna, hogy ilyen népszerû lessz a topik

  Zoltánnak igaza van. De szeretem felhúzni ezeket a tuskókat.

  Ne mondjuk hogy mellébeszélés, amirõl nem tudjuk, hogy az.
  Mit írtál? Románia?! Én is járok, fõleg a hegyekbe. De Csókának elég a benzinkútig menni. Az is külföld!

  Én nem Budapesten lakom de azért azt tudom, hogy ott folyik a Balaton!
  csá Csókika

  #110588 Hozzászólás

  Zoltán

  Vatyû!

  Srácok ezt nevezem!
  Feri, szerintem igazad van abban, hogy Krisztit véded, DE NYUGODT ERÕ! Legyen bárki is ‘nemhiszekneked’, miért kell felvenni az õ stílusát?! Ahogyan korábban írtam: a tapasztalatok, beszámolók igazolják, hogy a cég rendes, avagy megcáfolják azt. Ennyi. Lehet filozófálgatni, de minek. Lásd: puding és evés…
  Azt mondom, mindenki mondhat, amit akar, szólás- és véleményszabadság van. Ha az illetõ megnyílvánulásai nem passzolnak ide, akkor nem kell rá reagálni. Az elején Kriszti is egy kicsit “felkapta a vizet”, amikor arra buzdítottam, hogy nem kell semmilyen közvetítõ, csak elszántság.
  Lányok, fiúk! Ha biztos vagy magadban, minek vitatkozni olyannal, aki semmit nem tud a dolgaidról, egyszerûen õ így érzi jól magát?! Hagyjuk, had csinálja. Anyway, who gives a fuckin’ shit what he/she’s talkin’ about!
  Frank, I have learnt this in the U.S.: if someone has a problem with you and you don’t wanna listen to him/her, just say: DIAL 1-800-GIVE-A-SHIT. Okay?! Don’t be as fuckin’ asshole as he is!

  Amúgy, nem olyan rossz hely Románia, fõleg most, hogy itthon a benzin ára egy kicsit meglódult. Én is oda járok, hidd el megéri! Persze, nem ez az egyetlen, amiért érdemes átmenni, de kellemeset a mackósajttal! :))))

  #110587 Hozzászólás

  nemhiszekneked

  IGAZAM VAN!!

  hello mindenki.
  még nem voltam soha külföldön, csak Zuglóig jutottam. de akkor is igazam van és te ferike, kis nyálas mandarin tán’ a csajod az a lehúzos “ingyensegítekmindenkinekaközpontommal” liba?? szerintem igen. de mindeki szerint is. útlevélre nincs szükségem, a jövõben sem fogok sehová utazni. Mo. a legkirályabb hely mindenben….. várjcsak most olvastam végig a hozzászólásaidat fecike. nem értem mi a f@sz az a “full káosz”?!? oridzsinál hülye. röhej

  csóóóka!

  #110586 Hozzászólás

  Feri

  Nagy vagy csóka!

  Nálad okosabb embert eddíg még nem ismertem. Egyébkét nem tudom miért érdekel téged Ausztrália. Elõbb nézz körül a lakóteleped határán, aztán csináltass egy útlevelet és válassz valami közeli, neked való uticélt. (Pl.: ugorj ki benzinért Romcsiba)
  Nem kell az ilyen tuskóknak rögtön messzire menni. Még azt hinnék az Ausztrálok, hogy mindem magyar ilyen barom.

  De inkább maradj csak az albétletben a számítógéped mellett. (kizárólag .hu-ra végzõdõ lapokat nézegess!!)
  Ja…, és szerintem neked a “váróterem”-ben van a helyed. Ott találsz hozzád illó levelezõpartnert.
  Köszi!

  #110585 Hozzászólás

  nemhiszekneked

  Pali nagy Király!

  szeva!
  27 éves vagyok, és hím nemû. de majdnem eltaláltad. ( hehe )amit arról a lányról írtál, akire ráismertél a hozzászólásom alapján…. az te voltál. magadról írtál, és most nagyon távol áll tõlem a sértegetés. így van, ez a szakmám, felismerem, magadról írtál….sajnos.

  csóka

  #110584 Hozzászólás

  Kriszti

  gyanús

  Palikám, Te egy igazi analfabéta bunkó vagy. Az ilyen szövegek nem ebbe a fórumba és ebbe a topikba valók. Feri, köszi, de én tudom, hogy ki ez a “nemhiszekneked”. Ismerõs a stílus. Egy sértõdött kisstílû lány. Nem foglalkozom vele, csak sajnálni tudom, milyen szerencsétlen az életben, és ráadásul ilyen szar személyisége is van. Irigység, szerencsétlenség, tudatlanság és rosszindulat. De õ már csak így járt. Hadd puffogjon.

  #110583 Hozzászólás

  Pali

  Ferinek

  Ferikém!

  Te kúrogatod azt a Krisztit, vagy mitõl véded annyira? Mondod, hogy jó csaj. Ha én is kúrogathatnám talán védeném magam is. Be lehet még szállni? :o)

  #110582 Hozzászólás

  Feri

  Csóka, olvasd el az elõzményeket is, mielõtt megszólals

  Errõl dumálok egy hete, hogy a Kriszti egy megbízható csaj, te meg jössz ilyen sületlen dumával. Voltál a Pálya utcában?
  Na akkor már indulhatsz is. Kicsit fárasztóbb lesz, mint írni.
  A csóka nem egy madár?

  #110581 Hozzászólás

  nemhiszekneked

  ingyen?

  Központ és nem kérsz pénzt? kht vagy? ezt nem értem, miért segítenél, dolgoznál, szerveznél ingyen? hülye vagy?

  kamu az egész. ja meg az a “hotmail” cím, igazi profira vall. manapság 2-300 forintért megveheted az url címedet, és az emiled is olyan lenne. piti az egész, ahogy itt hirdetsz, kínálod magad, és ahogy véded magad. egy középszerü ügynök százszor ennyit kihozna magából. megmondom õszintén, szóba sem állnék veled ezen dizájn láttán.

  azonban ha a saját neved alatt segítenél, nem pedig vmi KÖZPONT ( hehe ) neve alatt, az már sokkal bizalomgerjesztõbb lenne.

  csóka

  #110580 Hozzászólás

  Kriszti

  Ez tényleg vicces

  Igazad van, nekem is elég közeli ismerõseim vannak, szintén jogász végzettséggel, és full bunkók. A papírok, diploma, sajnos nem járnak együtt az intelligenciával, sõt inkább azt veszem észre, és én csak a fiatal jogászokról beszélek, hogy azt hiszik 25-30 éves korukra övék a világ, szó szerint, és ahogy érik, leamortizálják. Tesznek rá, hogy mi illik, mi nem, sokuk a saját primitiv elképzelésük szerint teljes érzéketlenséggel él úm. bele a világba. A pénz mindent visz elv alapján.

  #110579 Hozzászólás

  Feri

  de igen

  És hol lehetne ezt elkezdeni? Amikor több diplomás nem túl idõs emberrel együtt utazok, õ egyszer csak lehúzza az ablakot, amin kidob egy rakás szemetet az autópályára.Szólok neki, de nem érti mit akarok.

  Ugyanakkor állok a vasúti átjárónál (piros) elõttem egy kigyúrt kopasz strici (extra terepjáróval), Õ elõtte meg egy ócska öreg merci.
  A merci tetõablakán kirepül egy banánhéj. Erre a stricigyerek kiszáll, felveszi a banánhéjat és behajítja, vissza a merci tetõablakán. A benneülõk majdnem meghaltak a rémülettõl, én meg a röhögéstõl.

  Tehát: Kivel kell kezdeni az átnevelést?
  Ez az ország full káosz. De mindenben.

  #110578 Hozzászólás

  Ferinek

  Jaj, ne.

  Nem, nem. Szerintem is nagyon rossz a helyzet, de ha mindenki feladja, akkor nem marad senki, aki elkezdhetné az újítást. Ausztrália egyébként azért csodálatos, mert ha oda eljut valaki, akkor sokmindent másképp fog gondolni miután visszajött. Anyukámmal voltam kint tavasszal. Õ az a generáció, aki nem érti miért kell a szemetet szelektiven gyûjteni, miért nem kell fél órát zuhanyozni, még akkor sem, ha ki tudja az ember fizetni a vízszámlát hóvégén, stb. Azt hiszem most, egy hónap kintlét után, kicsit jobban érti mirõl van szó. Én meg azt gondolom, hogy ha kevesen is vagyunk, de el kell kezdeni egyszer mindent valahol, és bízom benne, hogy nem fogok csalódni. Már az is nagy eredmény, ha egy szûkebb környezetemben együttgondolkodunk páran, és így fogjuk a következõ generációt útnak indítani.

  #110577 Hozzászólás

  Feri

  Kriszti, ne reménykedj!

  Ez az ország még legalább 20 évig ilyen marad. Majd talán a gyerekeink gyerekei másképp csinálják. Amíg az embereknek rendeletben kell elõírni hogy mossanak kezet és hogy ne szemeteljenek, addíg semmi sem fog változni. Nem kell csodálkozni, hogy ezek után az a szûk “kultúrált” csoport bizalmatlanná válik még egymással is. Senkire sincs ráírva , mit gondol.
  Ha te is elhúzol innen, akkor megint egy emberrel kevesebb lesz, aki ráncba szedhetné ezt a szerencsétlen bagást.

  #110576 Hozzászólás

  Kriszti

  Köszönöm

  Zoli, köszönöm a biztatást. Jó, hogy még akadnak hasonlóan gondolkodók. Ez nem egy olyan dolog, amiben magam miatt kell drukkolni, hanem mások miatt, és ez nekem fontosabb. Kevesen értik, viszont sokan hülyének néznek. Mivel van tisztességes fõállásom, nekem ez nem kereseti forrás, hanem szerelem. Itt a nagy különbség. Remélem nem okozok magamnak csalódást! Apránként talán változhat az ország. Különben én is költözöm! :)

  #110575 Hozzászólás

  Zoltán

  Krisztinek!

  Az elszántságod mindenképpen dícséretes! Ezek után, így ismeretlenül is azt mondom, sikerülni fog, amit elterveztél. Ha valaki hisz abban, amit csinál és képes mindent megmozgatni, hogy a munkája minél jobb legyen, hogy elégedettek legyenek vele (és nem csak a fõnökei), akkor ki van csukva, hogy naiv legyen. Elõgg-utóbb el fog jönni itthon is annak az ideje, hogy csak a minõség, a szavahihetõség, a megbízhatóság, és a bizalom számít. Kívánom, hogy minél több embernek tudj segíteni megvalósítani az álmait!

  #110574 Hozzászólás

  Zolinak

  Ez így tényleg rosszul hangzik..

  Sajnálom, hogy Te is így jártál, még sok más emberkével együtt. Másokat például úgy vett le egy ügynökség, akiket a támadásaik és gusztustalan módszereik miatt nem akarok megnevezni, hogy az ügyfélnek azt mondták, hogy csak forintban fizetheti be a beiratkozáshoz szükséges összeget, pedig már az új deviza törvény volt életben, majd dolláronként rászámoltak 5-6 forintot, ami persze az átutalás költségénél sokkal több volt, így nekik ebbõl is maradt, majd a kiküldendõ összeget majdnem fél évig maguknál tartották, nem küldték tovább az iskolának, és mivel, Te is tudod, hogy itt nem 10 forintokról van szó, még ezen is nyertek, nem keveset. Érdemes ezekre odafigyelni. Nekem az a célom, hogy visszahozzam a jelentkezõk bizalmát. Minden általunk képviselt iskolában személyesen jártam, mindegyikrõl elmesélem õszintén a véleményem, ami elõny, ami hátrány, mindent. A legfontosabb viszont az, hogy úgy szervezem meg a kiutat, mintha legalábbis én mennék, a lehetõ legaprólékosabban, amennyire tõlem telik. Senkinek sem jó reklám, ha a kiutazó rossz élményekkel gyarapszik. Szerintem ezt a szerencsén múló pár százalékig le lehet csökkenteni. Az elõbb említett cég, az ezzel foglalkozók, és az ausztrál iskolák körében is köztudott, hogy kizárólag profit-érdekelt, tehát a profit kézhezvétele után szó szerint tojnak mindenre. Az ügyfeleik amint kiérnek szembesülnek egy csomó hiányossággal, sokszor kellemetlen helyzetben találva magukat.Szerintem a magyar cégek hozzáállásának még nagyon sokat kell változni, és ez csak a vezetõik pénzéhségétõl függ. Akik ilyen borzalmasan átvágják az ügyfeleket, azok a magyar emberektõl vesznek el egy óriási lehetõséget, és fordítják át egy kiábrándító rossz élménnyé. Én még hiszek abban, hogy ez lehet másképp is, talán naivan, de idõvel ez is elválik.

  #110573 Hozzászólás

  lusta

  zoltán

  én annak idején igénybe vettem a segítségét egy ilyen hasonló cégnek de már elfelejtettem a nevüket. a lényeg h tõlem nem kértek semmit segítettek is meg kedvesek voltak és az egyetemtõl ahova én mentem onnan kaptak jutalékot asszem. ráadásul a sulit én választottam ki a neten tõlük függetlenül, nem az általuk ajánlottakból, azaz nem oda mentem ahonnan a legtöbb pénzt kapták volna utánam és mégis rendben volt minden.
  csak egy pozitív tapasztalat a kevesek közül…

  #110572 Hozzászólás

  Zoltán

  Krisztinek!

  Szia! Nem arról van szó, hogy TE vagy olyan, mint azok, akik átverik az embereket! DE, aki egyszer megégette magát, az óvatossá válik.
  Nem hinném, hogy “kirohantam”, csupán tényeket közöltem.

  Az biztos, hogy, ha más is olvassa, akkor sok hasznos dolgot tudhat meg a cégrõl. Az ingyen info, egy kicsit hihetetlen, de miért ne alapon elfogadható. Talán, remélem nem hiú ábránd, egyre többen lesznek azon szolgáltatók, akik nem árulnak zsákbamacskát és valóban minden úgy van/lesz, ahogyan a tájékoztatóikban szerepel. Egy kicsit szemét voltam az elején, de ki kellett ugrasztani a nyulat a bokorból. A legutóbbi hozzászólásod azt mutatja, hogy valóban korrekt, segítõkész emberek vagytok! Ezt mindenesetre majd a visszatérõk fogják teljes mértékben igazolni. ;)
  Ha most lennék olyan helyzeben, hogy szeretnék kijutni, biztosan örülnék az ilyen jellegû segítségnek. I mean it!
  Sok sikert a munkátokhoz! Szia.
  P.S.: Nem olyan rossz az a Townsville Campus. :))))))

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 29
Hozzászólás: Buvarkodas es nyelvtanulas
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.