Búvárkodás Makarska környékén

Kezdőlap utazas.com Fórum Vizi sportok, búvárkodás Búvárkodás Makarska környékén

 • Indította
  Témakör
 • #7239 Hozzászólás

  banabu

  Sziasztok!

  Szeptember közepén egy hetet Horvátországban leszek, konkrétan Makarskán. Még sosem búvárkodtam és végre ki szeretném próbálni. Tudnátok segíteni, hol lehetne minél olcsóbban?
  Illetve ha ismertek olyan partszakaszokat, ahol különösen érdemes akár csak maszkkal és uszonnyal nézelõdni, illetve ahonnan jókat lehet ugrálni a sziklákról a tengerbe, írjatok!

  Köszönöm!

  banabu

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #110052 Hozzászólás

  banabu

  nem autóval

  Köszönöm Ricsi az infót! Sajna nem autóval megyek, így kicsit bonyolultabb a helyzet, ezért is kértem a konkrét infót, amit még mindig várok a többiektõl is.

  Üdv:

  banabu

  #110051 Hozzászólás

  ricsi

  diving

  Szia!

  Ahogy Makarska felé mész a fõúton, táblák jelzik, hogy merre van búvárbázis. Ha még nincs búvár vizsgád, akkor a bázison kérhetsz intro merülést 5-12 méterre visznek le.Horvátország azért jó, mert tele van sziklás partszakasszal, szerintem fogsz találni ugrálásra helyet. Ne maradj meg egy strandnál, ahol látsz egy szép öblöt ott állj meg és strandolj!Gondolom kocsival mész, ez nem lehet akadály.
  Jó pihenést4

  #110050 Hozzászólás

  Tulok

  nem jó

  hideg a viz ottan lenn a méjben.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Búvárkodás Makarska környékén
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.