Búvárkodáshoz & egzotikus utakhoz keresek társakat

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Búvárkodáshoz & egzotikus utakhoz keresek társakat

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  buvar 16 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #40167 Hozzászólás

  Netti

  Ha elmúltál 30, érdekel a merülés, igényes vagy és rendelkezel ennek megfelelõ egzisztenciával, legyél akár nõ vagy férfi örülök a jelentkezésednek. NEM SZPONZORT keresek csak hasonló igényekkel rendelkezõ utazni szeretõ embereket!!! Legközelebbi tervem június második felében búvárszafari Egyiptomban, szeptemberben Jordánia, december Mexico. De nyitott vagyok minden egyéb érdekes útra (persze elõny ha a búvárkodással össze lehet kötni).

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369478 Hozzászólás

  buvar

  Netti

  Szia Netti,
  Ha van kedved, irj egy maganlevelet a fenti emailcimre. En Japanban, Tahifoldon, Bahamakon, Hawaiin es Floridaban merultem eddig.
  udv: buvar

  #369477 Hozzászólás

  edmond

  netti

  ha teged ennyire finansziroz a ferjed vagy a szeretod akkor szerintem 2 embert is elbir,fizesd az enyemet is, igen kellemes szalkas izomzatu magas 31 eves fiu vagyok,buszken mutatkozol majd velem a parton

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Búvárkodáshoz & egzotikus utakhoz keresek társakat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.