Búvárkodáshoz & egzotikus utakhoz keresek társakat

Kezdőlap utazas.com Fórum Vizi sportok, búvárkodás Búvárkodáshoz & egzotikus utakhoz keresek társakat

 • Indította
  Témakör
 • #7121 Hozzászólás

  Netti

  Ha elmúltál 30, érdekel a merülés, igényes vagy és rendelkezel ennek megfelelõ egzisztemciával, legyél akár nõ vagy férfi, örülök a jelentkezésednek. NEM SZPONZORT keresek, csak hasonló igényekkel rendelkezõ, utazni szeretõ embereket!!! Legközelebbi tervem június második felében búvárszafari Egyiptomban, vagy a Karib-tengeren, szeptemberben Jordánia (körút+ merülés), decemberben Mexikó. De nyitott vagyok minden egyéb érdekes útra (persze elõny, ha búvárkodással össze lehet kötni)

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #109688 Hozzászólás

  rosszcsont

  Zsuzsa ne beszélj butákat!!

  Minden útleírás és videó azt hirdeti, hogy Boca- Chicha a világ legnagyobb pancsolómedencéje?

  Láttál Te már éppeszû búvárt strandon merülni? Vagy esetleg a Balatonban augusztusban, amikor ezrével áztatják bokájukat a népek?

  Tessék lemenni Juan Dólióig vagy egy kicsit tovább és ott nyalogathatnád a szád szélét. No persze nem partról kell merülni, be lehet fizetni egész napos roncsszafarikra is. Az összes búvárkalauzban a világ legszebb merülõhelyeiben benne vannak azok a helyek amit említettem. Te hol jártál a marson? Miért nem tájékozódsz mielõtt elmész valahová. Ez legalább akkora badarság, mintha elmennél Párizsba, de nem nézed meg az az Eiffel tornyot, vagy Rómában a Colosseumot stb… Ne tessék már másoknak hülyeséget írogatni.

  kösssssssssssz!

  #109687 Hozzászólás

  Mexiko,Dominika,Belize…

  Mexiko:Carib tengeri oldala nagyon szep Cancun,Playa de Carmen… Az elovilag megmaradt,koral el es szep. Lattam teknocot,capat… oktobertol majusig van szaraz evszak,ugyhogy az a legjobb ido az utra,de en juni elejen voltam es meg nem volt sok esozes,a hullamzas miatt felkavarodott az alja egy kicsit. Vannak meg mindenfele barlang buvarkodasok is.

  Dominika:nem igazan ajanlom,ket hete jottem meg,nem vagyok elajulva tole. Minden esetre ha megy vki,nagyon ajanlom,hogy ne maradjon a Santo Domingo-i oldalon,mint pl Boca chica. Semmi elet nincs mar. Masik oldal (taxi 120$,busz 15 $,repulo szemelyenkent 35 $,de masik repuloterrol indul a air Santodomingo,hely foglalas szukseges):Samana,Cabarete,Sosua,Rio San Huan…,sokkal jobb allapotban vannak,viszont delutanra kb 11-5-ig szelviharok vannak,szorfosok ezrei vannak a vizen,tehat az alja kavarog megint,nem tudom ilyen-e telen is!?

  Belize:Beliz varos es Guatamala hatara kozott vannak gyonyoru reszek,erintettlen,csodalatos. Igaz buvar paradcsom. A kaja olyan mint Angliaban (fuj).

  Catalina:Egesz evben nagyon jo kiveve februar Californiaban az esos honap.

  Sziasztok;Zsuzsa

  #109686 Hozzászólás

  laci

  VIS, RAX

  Nem annyira egzotikus, de mindkettõ jobb mint valamilyen egzotikus út. Hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) a Raxalpokba (www.reichenau.at). Augusztus 16-19 Vis/Bisevo szigetek horvátországba.. (rengeteg roncs és barlang, http://www.diving.hr/idc).
  Üdvözletem.

  #109685 Hozzászólás

  Aladár

  Köszi

  Köszi a figyelmeztetést, figyelni fogok a nagy fehérre, már csak azért is, mert drága szüleim elkövették azt a baklövést, hogy csak egy példányt gyártottak belõlem:))
  Egyébként ha a jövõre nézve vannak a korábban említett Dominikához hasonló programjaid, akkor küldhetnél egy emilt az lv@eposta.hu-ra, ha idõm és pénzem engedi, akkor szívesen veletek tartok.
  Üdv,

  Aladár

  #109684 Hozzászólás

  Rosszcsont

  Kérdõjel

  Sajnos nincs tippem, még nem merültem el a témában, de szerintem ha a Nagy Korallgát környékére mész nem tudnak Neked olyan helyet mutatni, hogy csalódnál. A nagy fehérrel pedig tessék vigyázni!

  #109683 Hozzászólás

  Aladár
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ausztrália

  Szia Rosszcsont,
  Ausztráliára nincs valami jó tipped? (melyik része a legklasszabb a GBR-nek, mit érdemes mindenképpen megnézni, “környezõ” szigetek közül melyikre érdemes átruccanni.)
  NAUI üdvözlet neked is:))

  Aladár

  #109682 Hozzászólás

  Rosszcsont

  megint én

  Bocsika!
  Most repül az elõbb lemaradt privát cím.

  krazsik@freestart.hu

  #109681 Hozzászólás

  rosszcsont

  reflekta

  Kedves Netti!

  Rosszul választod meg az idõpontjaidat. Jó tanácsként fogadd el tõlem, halgass mindíg a tapasztalt búvárokra!

  Júniusban Egyiptomban kicsapódik a testedbõl a fehérje olyan meleg van.

  A Karib-tenger a téli idõszakban élvezhetõ számunkra, mert akkor nincsenek erõs szelek, tornádók, viharok és nincs csapadék, valamint ilyenkor párzanak a hosszúszárnyú bálnák. 2003 január elején idáig kb. 6 fiú és két lány jön Dominika, Catalina, Baccardi szigetekre két hétre. Gyere velünk ha akarsz hosszúszárnyú bálnát, dajkacápát, rengeteg szép doktorhalat, óriás szivacsokat, rájákat látni, több ezer éves cseppkõbarlanban több száz méteres behatolást végrehajtani (persze víz alatt!). Huszonhét fokos vízben shortiban raftingolni, sétálni a világ legrégebbi kõutcáján, melyet még az indiánok raktrak le. Dominika partjai mentén több mint 1000!! hajóroncs van (köztük spanyol gályák és elsüllyedt kincses hajók is), ebbõl hármat megnézhetünk. Megnézheted még a világon páratlannak számító borostyán múzeumot,(itt vásárolhatsz is olcsón szép drégaköves ékszert!) Columbusz Kristóf nászágyát, a szép ódon házakat és a taszító nyomort. Bõvebben olvashatsz a következõ Submarine-ban. Ha érdekel szivesen látunk.

  A többieknek pedig üzenem, hogy szeptember közepétõl két hét Szardínia !!!!! Nagyon Olcsó!!!!!!!!!!!!! Rózsaszín homokos a tengerpart, szép tájak, sok barlang, óriás fûrészessügérek, 30 métert meghaladó látótávolság! Akit érdekel írjon a privátba elküldöm a részletes anyagot.

  harcos NAUI üdvözlet mindenkinek, pusszantás!

  További info: http://www.aquapro.hu

  #109680 Hozzászólás

  Red

  utazás

  hali!
  Netti, sajna nem adtad meg a mélcimed, igy légyszíves Te irj egy mélt
  lenne egy ötletem, ha beszélünk róla, hátha kisül belõle egy jó kis túra :o)
  köszi, üdv!

  #109679 Hozzászólás

  buvar

  bocs

  most latom, hogy ket forumon is fut ugyanez a leveled, es en a masikra irtam. Igy a harom levelembol ketto megvan. Elnezest a figyelmetlensegert. tamas

  #109678 Hozzászólás

  buvar

  Mexiko

  Netti,
  mar harmadszor irok, valaki mindig kitorli… a mexikoi ut erdekel, irj a magancimemre
  tamas

  #109677 Hozzászólás

  Monk

  Jordánia?

  Hol? Ott az elég pénzkidásnak tûnik. Az akabai öböl felsõ része a hírek szerint elég zavaros, és retkes.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Búvárkodáshoz & egzotikus utakhoz keresek társakat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.