cairoban dolgoznák

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka cairoban dolgoznák

 • Indította
  Témakör
 • #31611 Hozzászólás

  sziasztok én nagyon szeretnék cairoba költözni és ott dolgozni nem örökre de nagyon megfogott cairo mikor kint voltam.Tudna valaki segiteni aki esetleg kint van vagy szintén ki menne? köszi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #334454 Hozzászólás

  cairoban dolgoznék

  Kedves Éva,köszönöm a hozzászolást és csak annyit reagálnák vissza ha megengeded,hogy éppen ez a baj a Magyar emberekkel,tisztelet a kivételnek,hogy a rosszindulat vezérli õket és nem a segítõkészség.Nem vagy köteles segíteni de akkor legalább ne sértõn szolics meg valakit akit nem is ismersz.És pontosan azért szeretem az arab embereket mert nem a felszin érdekli õket hanem veszik a fáratságot,hogy a dolgok mögé nézzenek talán ezért tart sok idõbe beilleszkedni mert joggal várják el tõlünk europaiaktól hogy tiszteletet mutassunk irányukba amit itt már régen elfelejtettek az emberek.
  Neked pedig kedves Tibor köszönöm .

  #334453 Hozzászólás

  eva7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kedves Tibor!

  Egyiptomban elek es dolgozom kozel 9 eve. Jol tudom, hogy milyen itt a nok helyzete, meg akkor is, ha ok anyanyelvi szinten beszelik az arabot, az orszag hivatalos nyelvet. Egy kulfoldinek, plane egy nonek (!!!) eselye sincsen ebben az orszagban legalabb az angol, vagy a nemet nyelv magasszintu ismerete nelkul boldogulni. Vagy ha megis sikerul valami munkat osszeszednie, akkor azt, hogy milyen kovetkezmenyekre szamitson, inkabb nem reszleteznem. Ez itt nem a mi nyitott, “nyugati” kulturank… Az az ember pedig, aki a sajat anyanyelvet nem ismeri rendesen, hogyan tanulhat meg alaposan egy idegennyelvet? Ezen el lehet gondolkozni mindenkinek, aki kulfoldon szeretne munkat talalni. Angolul, nemetul es spanyolul beszelek felsofokon, ezenkivul egy kozepfoku arab nyelvvizsgaval is rendelkeztem mar, amikor kijottem. Masfel evbe telt, hogy elfogadhato, becsuletes munkat kaptam, majd megint egy jo masfel evbe, hogy a ferfi munkatarsaim (itt az arabokra utalnek) nagyjabol elfogadtak. Mindez a kulfoldi ismeroseim kozul sokaknak meg a mai napig nem jott ossze. Vicanak azt ajanlom, hogy nemzetkozi cegeknel probalkozzon allast szerezni, olyanoknal akik viszonylag regota tevekenykednek Egyiptomban. A keresobe ezt kell beirni: “work in Egypt”

  #334452 Hozzászólás

  Eva!

  Ez aztán a segítség.Gratulálok.Neked meg ennyi volt a magyar szókincsed?

  #334451 Hozzászólás

  eva7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ???

  Milyen munkara gondoltal? Milyen nyelven beszelsz? Mert ugy nez ki, hogy meg a magyar sem megy neked tokeletesen.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: cairoban dolgoznák
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.