cancun

 • Indította
  Témakör
 • #24362 Hozzászólás

  Aprilis 10-en repulok ki Cancunba.Szeretnem ottani magyarokkal felvenni a kapcsolatot vagy aki ebben az idoben erre tart.Kint akkarok maradni es munkat valalni.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #287061 Hozzászólás

  alisa

  cancún

  Szó nincs arról, hogy engedély kéne az államhatárok átlépéséhez!

  Az útleveledet annyira nem kell féltened, a hírekkel ellentétben az ország nagyrésze biztonságos, csak Mexikóvárosban kell nagyon tartani a zsebtolvajoktól. (Itt olyan is elõfordulhat, hogy letépik a nyakadból az aranyláncot, de persze azért nem kell rettegni, csak elõvigyázatosnak lenni.)

  Atek már lehet, hogy Mexikóban van, de talán más még használni tudja az infóimat. Cancún Tulumhoz viszonyítva nekem nagy csalódás volt. Tulum kb. 1-1,5 órára délre van onnan, busszal könnyen elérhetõ. Cancúnnál nekem még Playa del Carmen is jobban bejött, ami szintén nem messze van innen busszal. Cancúnnal szemben pedig egy sziget, Isla Mujeres szintén nagyon romantikus, komppal könnyû átjutni, de nincs ott túl sok minden. Ez is inkább annak ideális, aki csak strandolni akar. Cancún tele van amerikai turistákkal, akiket nem érdekel, mi mennyibe kerül, és ezt a helyiek jócskán ki is használják. Minden duplája, triplája, sõt négyszerese a belsõ-mexikói áraknak. Ha igazi nyugalomra és romantikára vágytok, akkor ideális Tulum, ahol cabana-ban lakhattok (ahogy az elõttem szóló írta), gyönyörû fehér föveny, pálmafák, az öledbe hullik a kókusz, a falba vágott ablakon át, a függõágyból látod a türkizkék tengert, szinte a Paradicsomban érzed magad! De készüljetek fel, hogy rengeteg a szúnyog, és mi magában Tulum faluban csak undok, haszonlesõ boltosokkal találkoztunk, és itt is minden drága volt.

  Egy francia srác azt mesélte nekem, hogy Tulumban van egy hely, ami mintha a Part c. filmben lenne, mindenféle nemzetiségû fiatalok élnek ott meglehetõsen szabad(os) életet. Én errõl nem tudtam saját szememmel meggyõzõdni, de talán, ha vki kitartóan keresi…

  Tényleg, van esetleg vki, aki látta ezt a helyet???

  #287060 Hozzászólás

  siva

  Minden OK

  Cancun nem nagy szám hely
  Hostel 8-10 USD
  Buszozzatok nyugodtan, dél felé TulM &Coba is igen jó
  A parton alvás cabannák-pálmakunyhok ajánlottak 4-8 USD

  #287059 Hozzászólás

  Atek3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Cancuba Juliusban

  Hali!

  Mi is ketten haverommal mennenk cancunba de igazabol semmit nem tudunk

  1-Biztonsagos e es van e lehetoseg valahol valami turistaktol tavol eso helyen, de meg mindig Cancunban a parton satorozni?
  2-Milyenek a Hostelok?-tudtok valami jot/olcsot?
  3-Arban hogy lehetne piszkosul olcson meguszni? Parton tuzet rakni-horgaszni lehet? :D Igen pontossan mint Robinson :D
  3-ATM vagy Bankkartya-milyen formaban vinnetek penzt? Bankoknal nagyon levagjak az embert ha ott valtja be a csekket?
  4-Buszjaroatok milyenek? Mennyibe kerulnek?
  5-Egyik ismerosom mondta hogy ha valaki mexico egyik allambol at akar menni a masikba valami engedelyt kell kernie…ez igaz?
  6-eleg csak lefenymasolni az utlevelet, es a fenymasolatot magunknal tartani, az eredtetit meg valahol letenni?

  Ha valaki tudja a valaszokat legyszives irjon az atek-oj@freemail.hu ra
  Esetleg ha valaki epp ott van osszefuthatunk.

  Koszi a valaszokat!

  Atek

  #287058 Hozzászólás

  Éva44
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Info kérés

  Szia Sanyi!
  Az érdekelne, hogy ha nem all inclusive az ellátás a szállodában akkor megoldható-e az étkezés? Vannak-e bevásárolóközpontok és érdemes-e itt vásárolni?
  Milyen az éttermek árfekvése (kb)?
  Érdemes-e autót bérelni és biztonságos-e a közlekedés (bûnözésre gondolok)?
  megismerhetõ-e a helyiek élete a városon keresztül vagy ez inkább egy turista központ?
  Köszi
  Éva

  #287057 Hozzászólás

  Ron

  Sanyi

  Szia!Engem elsõsorban az érdekelne hogy lehet-e munkát találni.Szivesen kimennék nyelvet tanulni,de jó lenne egy kis pénzt is keresni.Köszi,és jó nyaralást!!

  #287056 Hozzászólás

  cancunba

  Ha valaki szeretne ide utazni es kellene némi info akkor irjon.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: cancun
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.