C,C+E kat.soforoket keresek a cegemhez!!!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka C,C+E kat.soforoket keresek a cegemhez!!!

 • Indította
  Témakör
 • #27579 Hozzászólás

  Zs2

  …ahol dolgozom:). Ha legalabb 200 km-et vezettel mar nagy gepen te vagy a right candidate!!! Varom a jelentkezoket.Angolul kicsit tudj csak,,,referencia nem szukseges. Foleg UK-FR fuvarok vannak,,napi 140£ kezbe a penz.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #313432 Hozzászólás

  Zs2

  ennyi volt, neten át én nem ajánlok be senkit mostantól

  ,,,van sok normalis kortol és nemzetisegtol fuggetlen ember akit beajanlok a ceghez.Jobb ha szemelyesen dumalok az emberekkel.A szemelyes kontakt jobb.tobbet ide nem irok be.Semmi erdekem nem volt egyebkent ,mindossze a 300£/fo amit kaptam volna soforonkent a cegtol ,,,es fogok is.Ui:A nemzetkozi fuvarozas itt is tobbet fizet!!!
  Ez a se*gf*j ernsoh belfoldis.Azt hiszi ellentmondasos az ha valki egy heten 4 ceghez ,busz ,kamion ,van,elmegy tesztvezetni es a legjobbat valasztja,,,hmmm.Van akinek anglia konnyu es sok lehetoseget kinal,,,van aki pl, ongyilkos lesz,mert felev utan sem talal semmit.

  #313431 Hozzászólás

  Imre13
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ki ez a Zsolt?

  Szia!

  Ki ez a Zsolt, aki mindenbe beleszól, mindent jobban tud, de még egy értelmes szó nem jött ki a billentyûjébõl.

  Imre

  #313430 Hozzászólás

  ébresztõ

  Mindenki maga dönti el, hogy mit és kinek hisz el, vagy nem hisz el. De mielõtt bárki fejetlenül beleugrik valamibe (utána meg itt sír a fórumon hogy átverték), GONDOLKOZZATOK!

  Napi 140 Font nettóban???? Aki VALÓBAN sofõr angliában, az tudja, hogy mennyi a napi/heti/két heti maximális vezetési idõ. Azt is nézd meg / érdeklõdd meg, hogy mennyi a MAX túlóra lehetõség napont/hetente/havonta.
  Ha nem tudod, nézz utána az interneten, itt ülsz elõtte.
  Nyiss meg néhány fuvarozással foglalkozó cég weblapját és nézd meg, hogy milyen fizetéseket kínálnak. Ezután számold ki, hogy abból (levonva az adót) mennyi marad egy héten ha a MAXIMÁLIS órát dolgozod le. Ezután hasonlitsd össze az itt emlegetett napi 140 Fontos nettó bérrel vagyis heti 700 FONTTAL.
  Ha már ott vagy, nézd meg, hogy milyen feltételeket szabnak a jelentkezõknek. Milyen vezetési gyakorlatot kérnek. Kérnek-e egyáltalán? Vagy a kezedbe adnak x millió értékû árút, ami ráadásul MÁS VALAKI TULAJDONA anélkül, hogy tudnál vezetni egy kamiont? Te ezt megtennéd a cégvezetés helyében?

  Én semkinek nem mondom azt, hogy ne higyjen ennek az alaknak. Azt sem hogy higyjétek el amit mondd. Csak annyit ajánlok, hogy nézzetek utána ezeknek a dolgoknak, s mint ahogy elõttem is mondták már, itt az utazás.com-on is érdemes visszaolvasni a kamionos/teherautós fórumokat.
  Ezután mindenki döntsön saját belátása szerint.

  #313429 Hozzászólás

  Ernshaw
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  emberek

  Olvassatok kicsit vissza milyen hozzászólásokat irt ide ez az ember. Mielõtt hisztek neki legalább tájékozódjatok. (Már ha a mocskos beszéde miatt nem törölték ki minden hozzászólását mint tegnap például). Nyugodtak lehettek, hogy semmilyen munkát nem tud, csak magát próbálja futtatni. OLVASSÁTOK VISSZA A FÓRUM ÖSSZES TÉMÁVAL KAPCSOLATOS TOPICJÁT.

  #313428 Hozzászólás

  Erdekel.

  Adj legyszives elerhetoseget.
  Telefonszam is jo.
  tapu1002@yahoo.com

  #313427 Hozzászólás

  fram10
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  soför

  Szia! engem erdekelne az älläs kerlek kuldj elerhetöseget
  kösz Jozsi

  #313426 Hozzászólás

  kun zoltan
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  erdeklodnek

  Szia ! nekem c kategoriam van az e kategoriam kb meg 1 honap mulva lesz meg angolul kozepfokon beszelek.27 eves vagyok.tudal telefonszamot kuldeni. koszi Zoli

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: C,C+E kat.soforoket keresek a cegemhez!!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.