ceg alapitas

 • Indította
  Témakör
 • #18525 Hozzászólás

  egy erdeklodo2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hogyan mikeppen lehet ceget alapitani az usa-ban
  koszonom az utbaigazitast “egy erdeklodo”

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #184318 Hozzászólás

  Ani8
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  cegalapitas

  Ha beszelsz angolul jol, menj el egy konyvelohoz valamelyik adotanacsado irodaba es ott mindent elmondanak neked. Allamonkent valtozo egyebkent, hogy milyen papirokat kernek. Attol is fugg milyen ceget, tevekenyseget akarsz folytatni.
  Egy cegalapitas altalaban $150-600 helytol es konyvelotol vagy ugyvedtol fuggoen mindenki mas osszeget ker erte. Amikor mi ceget alapitottunk mi $ 600-t fizettunk erte egy New York-i ugyvednek. Most viszont van egy olyan konyvelonk itt Floridaban aki ezt megcsinalja $ 150-ert. Itt Floridaban Tax ID eleg a cegalapitashoz nem kell SSN jelenleg. Masutt viszont kerhetik. New Yorkban Dr. Tarjan Peter vagy George Maiman tud gyorsan ceget csinalni neked. A telefonszamaik altalaban benne vannak a NEPSZAVA-ban ugyanis allandoan hirdetik magukat. A Maiman egy kituno konyvelo egyebkent. Tarjan pedig ugyved. Mindketto maximalisan megbizhato, korrekt.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: ceg alapitas
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.