Charlotte, North Carolina

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Charlotte, North Carolina

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Gabor63 11 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #33060 Hozzászólás

  Melos2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  En is dolgoztam kint arrafele par evvel ezelott, volt, hogy ezen a forumon keresztul talaltam uj munkat :-)., de most mar itthon vagyok Mo-n. Ha van valaki Charlotte-ban, csak arra szeretnem megkerni, hogy nezzen meg egy cimet, hogy mi van ott. Jatekgepeket exportalunk vilagszerte, most ezzel foglalkozom. Rengeteg a csalo, szelhamos ceg a kereskedelmi oldalakon. Nem hiszem, hogy ez a ceg az lenne, a megjelenesuk es a weboldaluk alapjan, de ha megtenne valaki, hogy elmegy oda es megnezi kivulrol, hogy mi van az altaluk megadott cimen, nyugodtabb lennek. Megtenne valaki? Elore is koszonom. Norbi. Ide irj: gulfcoast11@yahoo.com. Ha adsz tel. szamot felhivlak, vagy csak e-mailben, mindegy.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #341895 Hozzászólás

  Gabor63
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Norbikam probald meg e 2 szemelyt hatha szerencsed lesz

  Domoszlai, Katalin, Kirakatrendezõ, Charlotte, North Carolina, USA Kati.ati@juno.com. Vörös, Attila, Software Engineer / programmer, Charlotte, North Carolina, USA a.Voros@isdgames.com Udv Gabor

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Charlotte, North Carolina
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.