chicago

 • Indította
  Témakör
 • #16496 Hozzászólás

  Adrienne1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Nõvéremmel kettesben utazunk barátainkhoz Ny-ba június végén július elején. Közben szeretnénk átrepülni Chicago-ba olyan 4-5 napra. Erre a pár napra keresnék szállást Chicago-ban. Természetesen fizetnénk érte. Vagy ha valaki tud olcsó, ám megbízható szállást azt is szívesen fogadnám. Elõre is köszönet.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #167767 Hozzászólás

  Adrienne1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szallas

  Az nagyon jól hangzik. Írtam is volna az e-mail-edre, de olyan kis kezdõ vagyok hogy az elejét tudtam csak kiolvasni innen.:) Megírnád hol tudom elérni azt a hotelt? Esteleg többet is róla?
  Sõt, (kicsit telhetetlen vagyok) esetleg ha te úgy is szóktál arra felé járni írnál olyan helyeket amelyket érdemes felkeresni és nem biztos hogy megtalálom õket a túrista könyvembe?Az én e-mailem: kelemena@freemail.hu. Elõre is köszi!

  #167766 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szallas

  Chicagoban rendszresen jarok, 35-40$ korul szoktam 2-3 csillagos szallodakban aludni. Ha ez jo arnak hangzik neked, akkor tudok segiteni.

  #167765 Hozzászólás

  Adrienne1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Igen

  Hát igen. Ez az amit ha lehet el szeretnék kerülni. Vagy szörnyen drágák vagy hihetetlenül kint vannak a városból.De azért köszi. Megnéztem.

  #167764 Hozzászólás

  Google is your friend :)

  http://www.expedia.com

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: chicago
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.