Chicago

 • Indította
  Témakör
 • #27353 Hozzászólás

  bandix
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok.
  Engem lényegében az érdekelne hogy milyen is Chicago.
  Tényleg mindig fúj ott a szél?
  Aki már járt Chicago-ba, az megoszthatná a tapasztalatait velünk.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #312424 Hozzászólás

  Apaszive
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Chicago..Óóóh!

  Milyen város Chicago? Ezt így nem lehet elmondani! Menj el, nézz körbe, tapasztalj Te magad! Szerintem fantasztikus! Egy – két napra nem is érdemes felkeresni, mert csak futólag láthatod. Hogy fúj a szél vagy nem fúj a szél…kit érdekel! Erre úgysem tudsz odafigyelni, mert sokkal varázslatosabb dolgok fogják elvonni a figyelmed, mint holmi szélfúvás! Ja…mikor én arra jártam gyönyörû idõ volt, szél csend és napsütés.

  #312423 Hozzászólás

  LT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Chicago fantasztikus

  Szia,

  Hala az egnek mar tobbszor is sikerult eljutnom Chicagoba, legutobb ket hete, amikor eleg meleg volt. Roviden, amit mondhatok oszinten, hogy a varos fantasztikus!!! Termeszetesen mint minden nagyvarosnak, Chicagonak is vannak olyan keruletei, amik nem a legszebbek, lepusztult feka-negyed (boltok zarva, ablakok bedeszkazva), kinai, koreai, lengyel, stb. es persze a fantasztikus belvaros.
  Roviden nagyon nehez irni a varosrol. Talan az segit, hogy en szemely szerint nem szeretem a nagyvarosokat, de Chicagoba barmikor szivesen megyek vissza. Mivel a Michigan to partjan fekszik, ennek megfeleloen eleg jo eselyed van, hogy fujni fog a szel, de nekem hat latogatas utan egyetlen alkalom volt (Novemberben), amikor a belvarosban kod volt es fujt a szel, de az sem volt semmi olyan, amin Novemberben megelepodtem volna. Talan a szelrol olyanok tobbet tudnak irni, akik ott laknak.
  A belvarosnak fantasztikus a hangulata, parkok, felhokarcolok, ettermek, minden egymas mellett. Raadasul vegig a to mellett a Lake Shore Dr, amivel parhuzamosan bicikli ut is huzodik, rengeteg szabadstranddal. Ket hete a nagy melegben a viz fantasztikus volt. Remelem nem volt tul kusza amit irtam es segitett egy picit legalabb. :-)

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Chicago
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.