Chile – Argentina

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Chile – Argentina

 • Indította
  Témakör
 • #23945 Hozzászólás

  oti

  Járt arra mostanában valaki? Meg tudná nekem írni, hogy érdemes-e a chilei oldalon nyomulni dél felé – arra gondolok, hogy olcsóbb-e, mint Argentína, lehet-e stoppolni, ilyesmi…
  Meg minden egyéb érdekességet is szívesen vennék.
  Köszi elõre is,o

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #282139 Hozzászólás

  Lajos

  Bolívia

  Voltam, de csak ket napot. Ugy emlekszem, mintha mar írtam volna a Magellanon valamikor.

  Peru-bol mentem at Desaguadero-nal, Tiahuanaco-ba, onnan La Paz-ba. Ott aludtam, majd del korul Copacabana-n keresztul vissza Peru-ba. A dolog annyiban volt kulonos, hogy elvileg szukseg van vizumra, ami 40 USD, de en errol nem tudtam es vizum nelkul erkeztem a hatarra egy vasarnap delelott. Es kaptam egy harminc napos beutazasi engedelyt. Utolag ez azert meglepo, mert elvonultak az utlevelemmel nehany percre, tehat valoszinuleg utananeztek, raadasul az LP szerint a korrupcio sem ismeretlen a boliviai hataroroknel.

  Hat roviden ennyi Bolivia-rol, ha valami specifikusan erdekel, akkor szivesen valaszolok, ha tudok.

  Talalkoztam en is egy angol parral Ecuadorban, akik emlitettek, hogy van az LP-nel jobb is, bar nekik is LP volt.
  Én kitartok az LP mellett.
  LS

  #282138 Hozzászólás

  oti

  Ja,

  én is LP barát vagyok, de hallottam, hogy Dél-Amerikában valami más sorozat jobban bejön. Úgyis találkozunk olyanokkal, akiknek más van, majd csekkelem….
  Bolíviában nem voltál véletlenül?
  o

  #282137 Hozzászólás

  Lajos

  LP = OK

  Igen, az LP nagyon jól hasznalhato. Kb. azt nyujtja, amit egy utikonyvtol realisan el lehet varni. Nem tulzas, hogy naponta akar 50-szer is kezembe szoktam venni. A hazai Panorama, stb. kiadvanyoknal messze gyakorlatiasabb.

  Chileben csak 3 napot voltam, annak is felet a buszon toltottem. Ezalatt a rovid ido alatt jo benyomasok ertek. Santagonal delebbre nem jartam.

  #282136 Hozzászólás

  oti

  Köszi,

  délebbre nem voltál véletlenül? Már olvasgattam, amit más témákhoz írtál, lehet, hogy majd írok magánban. LP használható? Vagyis már mindegy, mert megvettem…
  csá,o

  #282135 Hozzászólás

  Lajos

  Chile olcsobb

  Tavaly utaztam Perubol Santiagoig. Az Arica Santiago utvonal buszkoltsege kicsit kevesebb mint 20 USD volt (kellemes meglepetes, mert az LP 50 dollart emlegetett. Argentinaban nem voltam, de valoszinuleg dragabb.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Chile – Argentina
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.