Chiraz Hotel Dino Club és társai

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Chiraz Hotel Dino Club és társai

 • Indította
  Témakör
 • #2965 Hozzászólás

  Caroline

  Várok mindenkit aki járt ebben a hotelben és megosztaná a tapasztalatait…minden téren:)

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 26
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #76901 Hozzászólás

  Karsai Erzsébet
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  vélemény

  Múlt héten nyaraltunk a Prima Life Skanes-ben.
  Nagyon jól éreztük magunkat / 7 fõ véleménye /.
  Tunis-ba is bátran mehetek. Ha tudtok angolul, vagy németül
  javasoljuk Alit /0021698277338 telefonszám/bárhova elvisz
  jó áron. Szuper idegenvezetõ.

  #76900 Hozzászólás

  Musoka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Henriett

  Szia!

  Kérlek küldjél nekem is képeket a Chirazról.Kiváncsi lennék mennyit változott.Én 2006-ban 2szer 2007-ben 1szer nyaraltam ott.És nagyon Jó volt.Az animátorokra is kiváncsi lennék.

  elõre is köszi
  musoka

  #76899 Hozzászólás

  András3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Henriett

  Szia Henriett! Légyszives küldjél már 1-2 képet a szállodáról a tunisia@freemail e-mail címre. Nagyon kíváncsi vagyok most hogy néz ki. Köszi. András

  #76898 Hozzászólás

  Henriett
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Chiraz-Prima Life! :D

  Sziasztok!
  Én idén (2009)júniusban voltam ebben a szállodában, ami régen a Chiraz volt, most Prima Life Skanes. Minden szuper volt, az animátorok a világ legjobbjai!!!! Még a Nino Team volt kint. Jövõre, ha itt lesznek, én is ide megyek megint, az animátorok miatt! A szálloda teljesen felújított, akit érdekel, szívesen küldök képet róla! Egy negatívum: az étel. Hát nekem nem jött be egyáltalán, és az utolsó két napon már nem nagyon tudtam mit enni, és inkább- szó szerint- éheztem, és persze végig hasmenésem volt,de ez Arábiában :) természetes. A kaján kívül minden tökéletes! Ajánlom mindenkinek, az animátorokat (Ninoék) különösen!!!! :D

  #76897 Hozzászólás

  Lara
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  prima life skanes

  Sziasztok!
  Jovoheten megyunk szerdan a Prima Life Skanes Hotelbe. Kicsit (na jo nagyon) erdeklodnek, hogy mizujs arrafele. Olvastam, hogy tavaly Chiraz neven futott es megosztja a velemenyeket. En azt az illetot kerdeznem, aki esetleg iden jart ott, mar az uj nev alatt. Igazabol minden reszletre kivancsi lennek, a szobak, kaja, tengerpart, szemelyzet, mennyit kell adni, hogy jo szobat kapjunk stb:))Email-ben is lehet nekem valaszolni,ha valakinek ugy egyszerubb.
  Annyira nehezen talalok akarmit is errol a szallodarol az interneten, igy inkabb olyanokat keresek akik mar jartak ott, esetleg mennek, talan epp velunk egy idoben:)
  Koszonom

  #76896 Hozzászólás

  Lily
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Prima Life Skanes

  Hello!
  Én ezen a héten szerdán jöttem haza ebbõl a szállodából és nagyon jól éreztem magam. Mindennel meg voltam elégedve és nagyon visszavágyom.

  #76895 Hozzászólás

  Ildi8
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Petra

  Kedves Petra!

  Sajnos én az ellenkezõ oldalt képviselem. Mi tavaly július végén voltunk, ezt a szállodát az ellenségemnek sem javasolnám, nemhogy kisgyermekes családoknak. Dióhéjban: fertõzés, mocsok, fekália, bûz, svábbogarak. Sajnos a higiénia minden hiányát nélkülözte a szálloda. Olvasásra javaslom a Világlátó Chiraz hozzászólásait, illetve az Index fórum Tunéziai élmények beszámolóit!
  Természetesen ez nem jelenti azt, hogy idén is hasonlóak a körülmények, mivel azonban nekünk és még több családnak csak negatív tapasztalataink vannak, így én semmi jót nem tudok mondani róla. Talán a probléma mértékét mutatja, hogy utastársaink pert nyertek a kiutaztató irodával szemben. Túl azon, hogy vissza kellett fizetni az irodának a teljes részvételi díjat még egyéb nem vagyoni kár megtérítésére is kötelezték õket. Valószínüleg nem véletlenül.

  #76894 Hozzászólás

  András

  Petra

  Szia Petra!
  Nagyon irígyellek, hogy a volt Chirazba mentek. Nekünk semmi bajunk nem volt. A fórumon olvasottak alapján júliusban volt (elvileg) megbetegedés. Az biztos igaz, hogy az ételeik kicsit másabbak, de minden nap volt csirke, bárány, hal, lecsó, bolgnai, sok-sok saláta, süti, fagyi…. Igaz engem is elkapott egy kis ..mars, de az abból is adódik, hogy sok salátát ettem. Meg talán mindenbõl többet, mint itthon, mert nagyon ízlett. A koktélt csakis jéggel ittuk. Vinni kell hazai gyomorfertõtlenítõt. (páleszt) A recepciónál az útlevélbe 20€-t tettünk (tavaly még csak 250 Ft/€) így kitakarított, gyönyörû tengerrenézõ szobát kaptunk. Lehetne keresni hibákat, mert ez még sem Európa, de ha már úgy indulsz el, hogy más is érezte jól magát itt, akkor még jobb lesz a nyaralásod. Remélem nem befolyásoltalak semmiben. Nekünk nagyon bejött. András

  #76893 Hozzászólás

  András

  Kedves András!

  Idén nyáron a Prima Life Skanes-t néztük ki nyaralásra. Elárulnád nekem, hogy milyen gondok voltak tavaly a szállodával/szállodában Fontos lenne, mert a napokban lefoglalnánk a szállást.
  Segítségedet elõre is köszönöm:-)

  #76892 Hozzászólás

  Utazási iroda

  András

  Szia!

  NEm tudom, hogy miért lett 4*-os. Tavaly, miután felújították, akkor már 4*ossá akarták minõsteni, de a gondok miatt mégsem tették meg, legalábbis én így tudom. Nem tudom, hogy a csúszda számított-e…Valóban drágább. De ne a katalógusárat számold, hanem majd a last minute-t nézd meg!

  #76891 Hozzászólás

  András

  Utazási iroda

  Most már én is megnéztem a katalóusát a Kartago tours-nak. 210-211. oldalon valóban a régi Chiraz van. A medencénél csúzdák vannak. Ezért lett 4*-os? Az ára is nagyon fenn van. kb 30 eft/fõ amivel több, mint tavaly.

  #76890 Hozzászólás

  Utazási iroda

  András

  Szia András!

  Most nekem is segítséget adtál, és köszönöm! Nagyon jó hírem van mindenkinek, valóban lehet foglalni a Chirazt idén is, csak Prima Life Skanes néven a Karthago Tours-nál, és újdonság, hogy megkapta a 4*-ot. :) Tudtam, hogy ismerõs a kép a katalógusban, és azt hittem, hogy csak halucinálok, de mostmár biztos, hogy nem.
  Prima Life Skanes = Chiraz Club Hotel.

  #76889 Hozzászólás

  András

  Utazási iroda

  Köszi a választ. Remélem így, hogy a Medina-Best Dino-klubot mûködtet az Ell Fell-ben sokkal több magyar lesz és kiûzik a németeket. 20 euró nagy úr és biztos mód a jó helyhez. Tavaly így tettünk.
  Néztem a netet és valóban a mi szeretett szállodánk ezen a néven fut (Prima Life Skanes). A képekrõl rá lehet ismerni. Írjátok be a keresõbe az új nevet és kidobja. De csak interneten vagy telefonon lehet foglalni, ha jól értelmezem.
  Üdv mindenkinek!

  #76888 Hozzászólás

  Prima Life hotel lett a Chiraz

  Szisztok!

  Most hoztam épp egy Kartagos katalógust, és mivel hallottam hogy a Chirazt a Prima Life vette meg, ezért rögtön bele is vetettem magam. Én ugyan még nem voltam itt, nem is szándékozom ide menni, de gondoltam van akit érdekel.
  Szóval…nézéttek meg a katalógust, lehet szerintem a neten is, én úgy gondolom hogy ez a régi Chiraz szálloda, ami most PRIMA LIFE SKANES néven fut.
  Remélem segítettem, és tudtok az idén is oda utazni!

  #76887 Hozzászólás

  Utazási irodás

  András

  Szia!

  Én voltam tavaly az El Fell szállodában, és a tisztaságára garantáltan nem lesz panaszod, az egész szálloda nagyon pöpes, de egy apróságot elárulok: tavaly mindig a német vendégek kerültek a fõépületbe, a magyarokat pedig jól elpakolták a hátsó szárnyakba. Nem tudom, hogy most hogy lesz, mivel most Dino Club-os szálloda lesz. Az biztos, hogy nagyon gyerekcentrikus a szálloda, tehát kisgyermekesek bátran mehetnek oda. (Csak a parton vigyázzanak, mert akkora lyukak vannak bizonyos helyeken, hogy egyesek elõszeretettel esnek bele… :D:D:D. Bocsi, ez most csak egy olyan sztori volt, amit azok értenek, akik ott voltak. :D)

  Egyébként a Chiraz-hoz képest egy kicsit rideg a szálloda, és én pl. egy utast sem küldtem oda. De, ez csak az én tapasztalatom.

  #76886 Hozzászólás

  András

  Dina

  Sziasztok!
  Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Már 2x voltunk ebben a szállodában. A Best most a Hotel El Fell-be tette a Dinó klubot. Ha nem lesz Chiraz, akkor mi oda megyünk. (Hammamet)
  Írjon aki tud valami pontosat.
  Üdv.

  #76885 Hozzászólás

  Gyagyi

  Dinának

  Én úgy tudom, hogy egyik magyar utazási iroda sem fog oda utaztatni ebben a szezonban.

  #76884 Hozzászólás

  dina

  :(

  ez akkor azt jelenti h idén magyarországról nem is lehet menni a chirazba? esetleg egy másik magyar utazási iroda hirdet oda utat? mert én nem találtam semmit:(

  #76883 Hozzászólás

  Iroda

  Alice

  Szia!

  Õk valóban profik. Válogatott emberekbõl áll, akárki nem kerülhet be közéjük, és az országhatáron kívül is híresek a szakmájukban. Eredetileg úgy volt, hogy Egyiptomban lesznek egy nagyon jó szállodában, de saját bevallásuk szerint a közelben dúló háború miatt nem mentek végül oda. Most talán kaptak egy jó ajánlatot egy szállodától, de mivel még nem biztos, hogy odamennek, ezért még nem nyilatkoznak arról, hogy melyikben lesznek. De amint megtudom, megírom. Ami még fontos, hogy õk tavaly nyáron felbomlottak, mivel Ninot, a csapat vezetõjét kitették a szállodából (úgy is fogalmazhatnék, hogy nem bírták már egymást a dirivel). A csapat széthullott, és mindenki másik szállodában próbált újra szerencsét. Ez most egy hatalmas dolog, hogy újra együtt próbálkoznak. :)

  Ha tudok valamit, majd megírom. Nem szeretnék ebbõl a topic-ból is “arab animátoros” topicot csinálni. Viszont úgy gondolom, hogy a szállodához ez is hozzátartozik. (Sõt, tõlük volt olyan jó…)

  Mégegyszer: ha tudok valamit, majd megírom.

  #76882 Hozzászólás

  Irodának

  Alice

  Sziasztok, mi is ott nyaraltunk tavaly, és az animátorcsapat nagyon jó volt. Tényleg tudod hol lesznek a fiúk idén?? Kérlek oszd meg velünk!!!!:)

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 26
Hozzászólás: Chiraz Hotel Dino Club és társai
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.