Chiraz Klub Tunézia Dínó

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Chiraz Klub Tunézia Dínó

 • Indította
  Témakör
 • #1889 Hozzászólás

  audiscsajszi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Egy hetet töltöttem ikreimmel és párommal a Hotelben!Jót keveset tudok mondani,nem ajánlom csak aki fogyókúrázni készül,és szereti ha ellopják a holmiját!Már 4 éve jártam Sousse-ban,és maximálisan meg voltam elégedve a Marhaba klub szolgáltatásaival,mivel gyerekkel mentem min.ugyanezt vártam akik Magyarok ott voltak mindenki lázongott a kaja miatt!Eröszakosan kellett fellépni a vízért,a tojásért ami persze járt!A tellómat ellopta egy helyi dolgozó tudtam is hogy ki,de mivel Minden Animátornak olyan tellója volt sose láttam viszont!Csak Nokiákat lopnak!A Szálloda vezetöje el volt keseredve hogy az idén mik történnek a szállodában!Bemennek a szobákba az idegenek ha nyitva marad egy ajtó és kipakolják!Nekem az esti szórakoztató mûsorról az asztalunktól tünt el!A parizert mindennap romlottan tették ki fényképem is van róla amit továbbítok másfelé is,mivel hússal foglalkozunk elég komoly problémának gondolom gyerekbarát hely révén!Utolsó napokban már nem ettünk!Változatlan volt kaja mindennap ua.,nem volt gyümölcs csak dinnye és szilva!A parizert belevágták a salátába ha nem fogyott el!Nem erre fizettem be,bunkók voltak Velünk all.inc-al pénzt vártak mindenért.Nem ajánlom SENKINEK! Ja és nem volt függönyöm egy hétig pedig mindennapra igérték!Bólogatni azt tudtak!És nem érdekel a tavaly nyaraltak véleménye mert séfváltás volt és bizony szarul fözött!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #64047 Hozzászólás

  Krisz

  félrement

  A karawan topikba akartam bemásolni, de a lényeg ugyanaz, a topik címadó “Afrika” nem egyenlõ az észak-afrikai turistaparadicsomokkal, ezért valahogy rendszerezni kellene már a topikokat. Na persze az sem garancia, hogy nem bukkan fel egy megcsalt a tunéziai animátor barátom típusú beírás, de legalább akit VALÓBAN az afrikáról szóló írások érdekelnek, nem vesznek el Abdullah és Husszein között.

  #64046 Hozzászólás

  kis gonosz

  izé

  Egyetértek Kriszel, de szabadjon megkérdeznem, ebben a topikban hol volt szó pasikról?
  Egy kiakadást olvastam, egy házas, gyermekes nõtõl parizerek ügyében…

  #64045 Hozzászólás

  Krisz

  ide is

  az embernek az az érzése, hogy az arab orzságokba mindenki csak pasizni jár?
  Van valami egyéb élményetek is Tunéziával, Algériával, Egyiptommal kapcsolatban?
  Miért van az, hogy az AFRIKA fórumon csak pasizásról szóló topikok vannak? Sehol egy útleírás, beszámoló, gyakorlati, hasznos információ…

  KEDVES MODERÁTOR!
  WITH ALL DUE RESPECT! NEM LEHETNE AZ ILYEN TOPIKOKAT EGY MÁS TÉMAKÖRBE ÁTHELYEZNI?
  HOGY AKIT AFRIKA ÉRDEKEL, AZ AZ AFRIKA FÓRUMON BELÜL AFRIKÁRÓL, ÉS NE AZ ARAB FIÚKRÓL KELLJEN, HOGY OLVASSON???

  Nem magukkal a topikokkal van bajom (bár mint írtam, furcsállom, hogy vkinek Tunézia vagy Egyiptom ennyit jelent), hanem hogy az érdemi információ elvész a sok arab fiúra ácsingózó lányok jajjogása között.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Chiraz Klub Tunézia Dínó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.