Ciampino

 • Indította
  Témakör
 • #13149 Hozzászólás

  Rózsa

  Hello!
  Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha leszállok Rómába a Ciampino reptéren milyen buszra szálljak fel, ha a terminihez akarok menni? Wizzair repülõvel utazom. Úgy hallottam a wizznek van saját busz ami bevisz a központba. Igaz ez? válaszokat köszönöm elõre is.
  Rózsa

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #147477 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;))

  http://www.thingstodo-rome.com/brochure/content.jsp?FIELD=Entertainment&GROUP=2&LEVEL=1&ITEM=6

  Nem találta a forumon, jó vicc. A net anyanyelve angol, és az amcsiknak van a legjobb infoja a világrol. Nincsenek üres lapok, csak üres fejek.

  Alien disco például €12-€20 és bent van egy ital.

  EU viszonylatban a belépõ elég drága, és néha bent van az árban 1 ital. Roma az Berlin és London mögött van ilyesmiben. A fenti lap angolul sorolja és mutatja a menõ helyeket, és ott vannak a telefoszámok.

  http://www.istc.org/sisp/index.htm?fx=event&event_id=70764

  #147476 Hozzászólás

  Andi

  Sziasztok

  Tudom, hogy nem ide tartozik de nem találtam meg a forumon.
  Kb mennyibe kerül egy disco belépõ 1 személynek Rómában?
  Köszi

  #147475 Hozzászólás

  Rózsa

  Köszönöm

  Mindenkinek a segítséget!

  #147474 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  javitás..;

  Ez csak egy kis reptér, és a terminál ugyanaz a épület a jövõ és menõ járatoknak. Buszok is onnan járnak. A sok hirdetés viszont ezt ködösitti. Wizzair-nek pedig ott van a Mo. telefonszámja, és ezt õk is tudják.

  #147473 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;))

  Ha leszállsz a reptéren, akkor világos hogy a terminálban érkezel. Tóbb terminal van külföldi és belföldi járatokra. Hogy az melyik terminál, azt pedig neked kell tudni.

  Mikor itt kattingatsz akkor megtalálod a virtual teminálokat és minden egyebet. Ez persze tele hirdetésekkel. Olaszok is elég gyengék a net-en.

  http://www.adr.it/content.asp?L=3&idmen=200

  #147472 Hozzászólás

  Dit

  Ciampinoból

  Róma – Terravision
  Közvetlen autóbusz járat Róma központjába:
  A Roma/Ciampino repülõtér és a Termini pályaudvar között gyorsjárat közlekedik. Az összeköttetést a repülõtérre, illetve a repülõtérrõl a városközpontba partnerünk, a Terravision kényelmes autóbuszokkal biztosítja.
  A buszjáratra menetjegyét honlapunkon keresztül, illetve a kijelölt Terravision jegypénztárakban a Ciampino repülõtér érkezési oldalán is megvásárolhatja. A jegy ára egy útra € 8, oda-vissza €13,50. (Ez a Wizzair honlapjáról van egyébként.)
  Itt meg sok hasznos info van: http://roma-szenvedely.uw.hu/
  Jó utat!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Ciampino
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.