Cikkiras kulfoldi utazasos es adventure magazinokba

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Cikkiras kulfoldi utazasos es adventure magazinokba

 • Indította
  Témakör
 • #3952 Hozzászólás

  Mora

  Tudja valaki, hogy kb. mennyit fizetnek a kulfoldi (angol nyelvu/amerikai) utazasos (outdoor, adventure, backpacker, traveller, extreme, stb. temaju) magazinok egy atlagos terjedelmu es jo fotokkal illusztralt cikkert?

  Barmi info ez ugyben segitene!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #88229 Hozzászólás

  Backpacker

  Igazan nincs mit

  Nincs tobb infom nekem sem, de google freelance writers, ott meg talasz tobb otletet. Sok szerencset, mert az az igazsag hogy szivesen olvasom az elottem jarok tanacsait.
  http://www.worldwidefreelance.com

  #88228 Hozzászólás

  Mora

  Backpacker

  Koszonom! Egyeb info?

  #88227 Hozzászólás

  Backpacker

  articles

  http://www.backpacker.com/guidelines/0,3132,,00.html
  ASSIGNMENTS AND PAYMENT
  All BACKPACKER assignments are made in writing, and require a signed contract with you, the freelance author, in order to be valid. The contract will specify payment amount, payment terms, and rights purchased. In general, we pay on acceptance and buy all rights. We pay $.60 to $1.00 per word, depending upon the complexity and demands of the article, as well as the proven experience of the writer.

  #88226 Hozzászólás

  miert

  nem

  veszed fel a kapcsolatot a neten ezekkel a magazinokkal. legalabb megtudod hogy van e kereslet a temara, a te utazasodra. lehet hogy lecsapnak ra lehet ingyen sem kell ilyen a kutyanak se.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Cikkiras kulfoldi utazasos es adventure magazinokba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.