Ciprus-Ciprus, te mindenem!:)

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Ciprus-Ciprus, te mindenem!:)

 • Indította
  Témakör
 • #27360 Hozzászólás

  Érdeklõdõ

  NAhh! Voltam cipruson, egy csodahely::)) Bár már ott elkezdõdött jócskán a szezon, de tovább is tart. Ha valakit érdekel, aki tud angolul, és nem kell a kezét fogni munkakeresés közben, az írjon. Nem tudok konkrét helyeket, nem tudok konkrét munkákat, csak helyismeretem van. Úgyhogy aki csak nehezéknek akar jönni, az ne is írjon, nekem is ugyanúgy kell keresni, mint másnak. Nem lessz idõm csecsemõgondozásra.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 20
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #312458 Hozzászólás

  ha megerkezett

  mas dolga van

  es megertem ot:) Mindent bele Zsoltika. Mutasd meg a gyavaknak es az info seekereknek, hogy kell ezt csinalni! a legjobbakat!
  blue

  #312457 Hozzászólás

  Kerikeri

  Zsoltnak!

  Mi van Veled? Megérkeztél?

  #312456 Hozzászólás

  koves László
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia!

  Érdekelne a dolog. Mikor tervezed az utazást?

  #312455 Hozzászólás

  kerikeri

  megerkeztel?

  Ha van idod es infod irj!!!

  #312454 Hozzászólás

  paradicsom

  ugyhiszem ez lehetne a

  Cipruson elnek a legjobban a nepek! csak harom es felnapot dolgoznak es az eletszinvonaluk kiraly ! hetfon-kedden munka,szerda tengerparti csaladi barbekju szerda nemdolgoznak csutortok munka ,pentek felnap,mert jon a hetvege !! igencsak tudnak elni !! nyugodt emberek !!!

  #312453 Hozzászólás

  Kerikeri

  Zsoltnak

  Szeva! Én 15-e környékére terveztem az indulást,te ha minden igaz mar uton vagy! Szinten vendeglatasba dolgoznek ha talalok kint valamit! Szallasba beszallnek ha lehet! Ha van idod ird meg milyenek a korulmenyek meg van e melo? Ja, nemet angol megy rendesen, spanyol, olaszt megertem es van munkatapasztalat is kulfoldrol! Elore is koszi!

  #312452 Hozzászólás

  123

  Zsoltnak

  Ennyiért már repülõvel is elmehetsz, nyersz egy csomó idõt és nem hulla fáradtan érsz oda!!!

  #312451 Hozzászólás

  zsolt

  elselyén van busz

  Tessaloniki-ig és onnan kompok indulnak Ciprusra a busz 15000 ft, a komp 100-150$ .Én ezen a napon indulok Debrecenbõl és majd kint keresek munkát vendéglátás ,üzem,bolti szektorban.Vagy ami akad. Csatlakozhat aki akar,szállást kint intézünk magánszemélynél.Csak angol nyelvet beszélõk jelentkezzenek. Irjatok emailt vagy közvetlenül telefonszámot ide.

  #312450 Hozzászólás

  gniussy

  Én is régen voltam!

  1997-ben volt egy ciprusi boyfriendem, voltam kint nála egy hónapig. Tényleg csoda hely, hozzáteszem nem egy szállodában mint turista, hanem kicsit tapasztalva milyenek a ciprusi hétköznapok, azt hiszem eljutottam olyan helyekre ahová turistaként nem biztos, hogy eljutottam volna. Én nem mondanám, hogy lerobbant, legalábbis akkor nem volt az(sõt,ellenkezõleg!!!), és nem hiszem, hogy azóta hátrányára változott volna. Én is arról álmodtam, hogy majd egyszer ott dolgozom, de fel lettem világosítva, hogy nehogy azt gondoljam, hogy ott tárt karokkal csak engem várnak! (Ennek ellenére mégsem mondanám, hogy nem vendégszeretõek!) Szóval nem tudom mennyire könnyû munkát találni, igaz, hogy 7év alatt sok minden változhatott! De sok szerencsét mindenkinek aki ott akar munkát találni!

  #312449 Hozzászólás

  magyar

  ugy mondta egy kint dolgozó

  20 eurót lehet kb keresni csak.Vendéglátásban többet valamivel.

  #312448 Hozzászólás

  Imre

  Nem poggyász

  Felültem a repülõre, és elmentem Londonba, az ülésen ülve. De téged még poggyászomnak sem vinnélek::))

  #312447 Hozzászólás

  elemer

  imre

  ha te voltal cipruson hogy hogy nem kotottel bele abba hogy rosszul irtam a szallas arakat.nem 15 es 20font hanem 15 es 20 dollar.bocs erte.hogy kerultel londonba?beleestel veletlenul a poggyaszok koze?

  #312446 Hozzászólás

  Timi2

  Kriszta

  Szia Kriszta!

  Te mikor mennel?Pontosan tudod mar ,hogy hova?
  Engem is erdekelne Ciprus majus vegen mennek. Mar dolgoztam kint ,de nem Cipruson.
  Ha gondolod emailben beszelhetunk.
  ptimea81@hotmail.com

  #312445 Hozzászólás

  blue
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  csak meg annyit,

  indulnal te es mikor?
  legfaszabb volna valami szallodai melo hatha ott meg a szallas es kaja is megoldodna(az alaksorban a Jerryekkel:))
  a ciprus.lap.hu-n vannak jo infok..

  #312444 Hozzászólás

  Imre

  Igen??

  Akkor te egy szerencsetlen vagy, aki irígy arra, akinek sikerült. Mostanában sokkal találkoztam Londonban. Nem tudnak se nyelvet, se semmit, aztán csak várják a sült galambot. Van itt is ilyen sok, amint látom. Én voltam Cipruson, és szerintem jobb hely mint Görög sokszorosan. Kérdezzétek Krisztát akkor, neki voltak a szülei. Az árak meg ott vannak, mint görögben. Te nem a betuszkoló leszel, hanem a kiszolgáló. Akkor most találtál Hostelt, vagy nem. Hazudozol itt össze vissza. Különben meg ott van a Ciprus.lap.hu

  #312443 Hozzászólás

  elemer

  ciprus

  en voltam cipruson munkat keresni tavaly a szezon elejen.munka nem volt meg akkor.kb marcius vege fele volt.annyit tudok mondani amit nekem mondtak.a penz kb 400font/ho.i font kb 400 forint asszem.en nagyot csalodtam ciprusban.egy lerobbant hely.nem ertem miert olyan felkapott turista hely.az emberek utaljak a turistakat.a csavo kint all az utcan es majdnem hogy tuszkolja befele a szerencsetlen familiat az ettermebe aki eppen setal es keresgel valami helyet beulni.amugy a szalas kb 20font/nap.hostel meg nincs is.legalabbis en nagynehezen talaltam egyet phafosban de az szoszerint rosszabb volt mint egy elhagyott ruszki laktanya.es ezert elkertek ha jol emlekszem kb 15fontot.valami albanok laktak benne.az ejszakai elet az szuper.de az elet nem valami olcso ehhez a fizuhoz.

  #312442 Hozzászólás

  Erdeklodo

  Regen voltam.

  Amikor voltam, akkor a gyerek még szezon elõtt márciusban keresett feketén 14 ciprusi fontot, ez 4 évvel ezelõtt volt.
  4 font volt a szállás fejenként, hostels-ben. De akikkel együtt dolgozott, Bolgárokkal meg Románokkal, azok házat béreltek fejenként 2 font-ért per nap. 1 font=1.7 Euró K.b. pontosan nem tudom. A kaja sem volt nagyon drága, ha boltban vetted, akkor olyan árban volt mint Magyarban, néhány dolog volt kicsivel drágább. P.L.: cigi. A hajón kell venni, ha van még vámmentes bolt, ott kijött vagy 40 forintra per doboz::)) A kenyér 300 forintra jön ki. De Természetesen a görögöknél ingyen van a kaja, ha étteremben dolgozol, és minden nap kifizetnek a legtöbb helyen. Szezonban 40-50 Euró per nap megvan, ahogy beszélgettem olyanokkal akik már dolgoztak de ezt csak mondták, én nem tudom. Nagyon kevés van belõlük, ezért remélem, hogy a Lengyeleknek sem jut eszébe a sziget::)) Angolul beszélek. A városok között Taxik vannak, de az is 1 vagy 1.5font volt Paphos-ig, a kikötõtõl. Már az egy élmény, ha a Taxisokkal utazol::))) Ezek 4 évvel ezelõtti árak, bár ez nem Görög, itt nincs infláció. Plusz szezon van már egy hónapja minimum. Attika, én nem lezser társakat keresek, hanem olyanokat, akiknek nem kell a kezét fogni::)) Bár a lezserség nem hátrány::))Ennyi szûken.

  #312441 Hozzászólás

  blue
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  eljen

  mondj egy pincer fizut hallam erdemes-e!
  nallam lezserebb tarsat ugysem talalsz:)

  #312440 Hozzászólás

  Joe8
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Csak

  Hello
  Írd le nekünk mennyit lehet keresni Cipruson, pl a vendéglátóiparban.
  Jó lenne ha néhány árat is írnál pl kaja, szállás,cigaretta, stb.
  köszi Joe

  #312439 Hozzászólás

  Kriszta

  Ciprus

  En is menni szeretnek Ciprusra dolgozni. A szulemi mar voltak es hallottam, hogy gyonyoru hely. Tarsulhatnank. Te mikor szeretnel menni? En Junius elejen vagy Majus vegen. Milyen nyelvet beszelsz?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 20
Hozzászólás: Ciprus-Ciprus, te mindenem!:)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.