Ciprusról Izraelbe, vagy Libanonba

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Ciprusról Izraelbe, vagy Libanonba

 • Indította
  Témakör
 • #9079 Hozzászólás

  MBeata

  Minden infóért nagyon hálás lennék, át lehet-e menni jelenleg Ciprusról (Limassolból) Izraelbe, vagy Libanonba 2-vagy 3 napos kirándulással. Mi július végén szeretnénk átmenni. Libanonba úgy tûnik múködik a dolog a hajó társaságok honlapja alapján. Tudja valaki esteleg, hogy már itthonról kell foglalni, vagy kint is be lehet fizetni 2-3 nappal elõtte??? Az izraeli útról viszont azt találtam a hajó társaság honlapján, hogy a politikai viszonyok miatt jelenleg szünetel. Ki tudja, hogy van jelenleg???
  Elõre is köszi MBeata

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #123367 Hozzászólás

  egyember

  lsokoskofksdfgsdfg sdrgsdf sdf gs

  és Izrael meg Libanon mióta Kelet-Európa???

  #123366 Hozzászólás

  Mbeata

  Cirusról Libanonba vagy Izraelbe

  Köszönöm szépen Tibor
  Mbeata

  #123365 Hozzászólás

  archimandrita

  Ciprusról Libanonba/Izraelbe repülõvel

  Ha nem ragaszkodsz a komphoz, érdemes megtudakolni a repülõt is. Mi anno’ (2001 õszén) a Cyprus Airways járatával repültünk Budapest-Larnaca-Beirút útvonalon (5 napos ciprusi útmegszakítással). Akkoriban a Cyprus Airways minden nap repült Larnacából Beirútba, kb. 40 perc menetidõvel (hajó ezzelszemben csak heti egy vagy két alkalommal volt). Árban tökmindegy lett volna, hogy hajóval megyünk-e Beirútba vagy repülõvel. Érdemes megnézni a CA honlapját az árakról és a mostani menetrendrõl. Néhány éven keresztül Bp-en is volt képviseleti irodájuk és közvetlen budapesti járatuk, de idén januárban sajnos megszûnt. A Larnaca-Beirút repülõjegyet viszont valszeg a neten is le lehet foglalni.

  Tel-Avivba is repül a CA.

  Tibor

  #123364 Hozzászólás

  MBeata

  Cirusról Izraelbe vagy Libanonba

  Köszönöm szépen
  MBea

  #123363 Hozzászólás

  szsz

  Ha esetleg Libanon

  Ha Libanonba mész, akkor az útleveledben nem lehet izraeli pecsét. Illetve a 30 év alatti nõknek itthon kell vízumot váltani. A “korosabbak” válthatnak a határon is. Legalábbis ha repülõvel vagy szárazföldön mész. Ennek mindenképp kérdezz utána! Lehet, hogy ezek a befizetett hajókirándulások más kategória alá esnek. Ha Izraelt választod (nekem is ez az utolsó infom, hogy a politikai helyzet miatt nem járnak kompok)ott az esetleges arab pecsét nem gond az útleveledben. Még egy ötlet. a Nõk Lapja honlapján vannak utazási fórumok, ahol, ha jól emlékszem hirdeti magát egy Cipruson élõ nõ. Tõle tudnál segítséget kérni. A fórum címekben keress rá Ciprusra, biztos megtalálod.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Ciprusról Izraelbe, vagy Libanonba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.