Club Shiraz gyerekekkel

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Club Shiraz gyerekekkel

 • Indította
  Témakör
 • #2190 Hozzászólás

  Ildi

  Sziasztok!! Segítséget vagy megnyugtatást kérek valakitõl!
  07.07-én megyünk a Shirazba, 2 SMS-t kaptam barátainktól, akik most vannak kint, hogy botrányos a konyha és mocskos a tengerpart, mindannyian magas lázzal hánynak és hasmenésük van, pedig vigyáztak.. Én két óvodás gyerkõccel mennék , nem jobban járok, ha lemondom? Még van egy napom eldönteni.Vagy csak õk túl kényesek?
  Mire számítsunk?

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #67380 Hozzászólás

  Chiraz Club
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Chiraz Club Tunézia – ötletek, tanácsok

  sziasztok, aki a monastiri Chiraz Clubban járt már és esetleg van használható ötlete, javaslata, tapasztalata hogyan lehetne megbízhatóbbá, színvonalasabbá tenni, akkor szívesen olvasnám a véleményét a hotelrõl. Szállás, vendéglátás, programok, animáció, minden.

  #67379 Hozzászólás

  cd

  Sziasztok!

  Valaki el tudná nekem küldeni e-mailen a chiraz club cd-jét?

  elõre is nagyon köszönöm.:)

  cím:t-nde@freemail.hu

  #67378 Hozzászólás

  anett67
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ildinek-Club Chiraz

  Szúnyogot én egyáltalán nem láttam,a szobák légkondisak, igény szerint állítható fokozattal, hûtõ nincs, de nem is volt rá szükség. Mindennap ettünk paradicsomot, gyümölcs csak sárga -és görögdinnye van, azt is ettünk, reggelire van joghurt, pelyhek, a gyerekek tejet is ittak, 3 féle nagyon finom lekvár, sült virsli, tojás többféle formában, rengetegféle tea, felvágott csak egyféle van, olyan mint nálunk a párizsi,sajt, olívabogyó, párolt zöldségek, palacsinta. Szerintem a kaja nem pocsék, a húsokat valóban nem tudják jól csinálni, nincsenek nehéz ételek, én mindig jóllaktam.Irigyellek, hidd el, jó lesz!!!

  #67377 Hozzászólás

  Ildi

  Köszi Anett

  Optimista vagyok !

  Most átfutottam a hozzászólásokat, páratlan szoba, ajándék-portás-takarító, alku, vízforraló (bár nem tudom minek, ha nem kávézunk), …stb
  Valaki írta, hogy szúnyog,repülõ rovarok bõven vannak, igaz? Van az ablakokon szúnyogháló? Hûtõ a szobában? Gyümölcsöket, paradicsomot ettetek? Tej/kakaó iható? Tudsz róla, hogy a földszinten miért nem szabad szobát elfogadni? Felvágott, lekvár, süt-féle van? Biztonságosan ehetõ?
  Van még valami okosság, amire nem gondol egy gyerekekkel elõször repülõ család?(gyógyszer, játék, 40-es naptej, off, és egyéb szokásos kellékeken felül persze)
  Köszi!

  #67376 Hozzászólás

  anett67
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Club Chiraz

  Szia!
  Tegnap jöttünk haza a Club Chirazból, tele élményekkel, egészségesen.A kaja egyhangú, de nem pocsék, a tenger, ha fúj a szél, kicsit kihordja a hínárt, de nem mocskos! Mi mindent ettünk,két kisgyerekkel voltunk, akikkel tegnap hazajöttünk, azoknak sem lett bajuk a7 nap alatt. Én azt hiszem, kicsit tragikusan írták meg a dolgokat, a szálloda, a környezet nagyon szép, én a helyedben nem mondanám le. Van ott egy arab, magyarul beszélõ orvos, nagyon kedves, beszélgettünk vele ezekrõl a hasmenéses dolgokról tegnap, nem mondta, hogy ilyen katasztrófális lenne a helyzet. A barátaid nem voltak Szahara túrán? Nem ott ettek valamit?

  #67375 Hozzászólás

  krampi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ildinek

  Örülök, hogy így döntöttél. Nagyon jól fogjátok magatokat érezni.
  Olvass el mindent, vagy nyomtasd ki és vidd magaddal, ha nincs már annyi idõd.

  Nagyon kellemes pihenést kívánok: krampi

  #67374 Hozzászólás

  Ildi

  Köszi Krampinak

  Olvasom, olvasom, és érzem, ahogy megy le a vérnyomásom…Köszi Krampi a segítséget, rendesek vagytok, Anettõl még kérdezek , de ahhoz már eleget olvastam, hogy eldöntöttem, megyünk!
  Ildi

  #67373 Hozzászólás

  krampi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ildinek ismét

  Ildi!

  Ezt a topicot nézd meg.
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9004793&la=56015565

  Lehet, hogy nem vigyáztak eléggé és ittak vizet vagy jégkockával ûdítõt, esetleg utcai árusnál ettek valamit. Az is lehet, hogy többféle ételt próbáltak ki egyszerre és túlterhelték a gyomrukat. Láz és hányás napszúrástól is lehet.

  krampi

  #67372 Hozzászólás

  krampi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ildinek

  Szia Ildi!

  Gyere át az index.fórumra és olvasd elmiket írt, aki tegnap jött haza.
  Ne idegeskedj, szerintem ne mond le a nyaralást.

  krampi

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Club Shiraz gyerekekkel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.