Costa Brava-utitárs

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Costa Brava-utitárs

 • Indította
  Témakör
 • #37583 Hozzászólás

  tobzoska

  30-40 év közötti diplomás utitársnõt(társat) keresek 10 napos buszos úthoz júliusra.Helyfoglalás miatt sürgõs!. Addig még megismerkedhetünk, a részleteket megbeszélhetjük!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #360048 Hozzászólás

  Attila

  Hej tobzoska

  írd be ide az email címedet, mert ez a topic is komolytalanságba fullad, mint a többi. Én mennék veled, beszéljük meg magánban.

  #360047 Hozzászólás

  tobzoska

  gamma

  Ha szerinted te humoros vagy sajnállak téged is, környezetedet is! Tény,hogy diplomát sajnos lehet kapni pénzért,de neked erre sem futotta.Igazi humort (nem az általad annak tartottat) pedig nem árulnak!!! VÉGE.

  #360046 Hozzászólás

  gamma

  neked

  Hát te aztán alaposan híján vagy minden humorérzéknek. Rendkívül szórakoztató társaság lehetsz. Felejtsük el.

  #360045 Hozzászólás

  tobzoska

  gamma

  Nem titok, nõnemû vagyok, bár most csak utitársat keresek, nem házastársat. Furcsa, hogy még nem voltál külföldön.Ha már egy esõ is visszariaszt,(pont Kõszegnél-gyönyörû hely!), nem lesz rögtön nagy falat Costa Brava?Az út is hosszú, olcsónak sem mondható,de én kitartok.Csak egy jó társ kell!Amit magadról írtál kissé zavaros, vagy én vagyok fáradt!? Esetleg pontosítanád?

  #360044 Hozzászólás

  gamma

  megint én

  Elfeledtem, hogy van ám diplomám is, mély -és magasépítõ dezintegrációs szakon szereztem a Pázmányon. Jó drága volt, az aulában árulta valaki, de késõbb elvitték az illetõt.
  A Costa Brava ugye olcsóbb, mint a Fiat Brava? Benne is van a nevében, az angol cost spanyolul costa, nem? Azt jelenti, kerül vmibe. Én egy mûvelt fiú vagyok ám, nem valami egyszerû gyerek, akivel ciki mutatkozni.

  #360043 Hozzászólás

  gamma

  tobzoska

  Nem teljesen. Az sem elhanyagolható tényezõ, lásd be, hogy ivarszerveid milyen jellegûek, még ha nem is ezek kevéért csatlakozik hozzád valaki.
  Tehát valami különös oka van, hogy nem vagy hajlandó elárulni, hím- avagy nõnemû vagy, esetleg valami egyéb?
  Én magam is 30-hoz közeli, de pesten élõ, és hímnemû vagyok, foglalkozásomra nézve dezintegrátor. Még soha nem voltam külföldön, egyszer elhatároztam, hogy megyek, de esett az esõ, úgyhogy visszafordultam. Máskor pedig megmagyarázhatatlan szorongást éreztem, úgyhogy Kõszegnél visszafordultam. Akkor csak Fa tusfürdõt akartam venni a Bécs melletti shopping centerekben. Most megragadnám az alkalmat.

  #360042 Hozzászólás

  tobzoska

  gamma

  Rólad sem derül ki sokkal több.Ám legyen.30-hoz közeli, vidéken élõ logopédus vagyok.Nagyon szeretek utazni. Egyelõre ennyi elég?

  #360041 Hozzászólás

  gamma

  és rólad mit lehet tudni?

  Furcsa nevedbõl nem derül ki nemed, korod, indítékaid. Legalább ennyit megoszthatnál a potenciális érdeklõdõkkel.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Costa Brava-utitárs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.