csereüdülés

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  kollarmaria@freemail.hu 2 éve, 10 hónapja telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #25359 Hozzászólás

  Ernõ3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Magyarországról szeretnék olyan család nyomára bukkanni, akik szívesen töltenének pár hetet Magyarországon, mialatt mi látogatást tehetnénk Auasztráliában. Ezt úgy gondolom, hogy vagy azonos idõben történne az utazás, és mindkét fél arra az idõre átengedné lakását a másik fél javára, de elképzelhetõ lenne számunkra az a megoldás is, hogy a balatoni nyaralónkban látnánk vendégül a családot (májustól szeptemberig), és mi egy más idõpontban utaznánk (november-december), és nyernénk elszállásolást náluk a lehetõségeik szerint.
  Pár szót magunkról: értelmiségi házaspár vagyunk (50/56 évesek), környezetvédelemmel foglalkozunk, Kaposváron élünk. Szeretünk kirándulni, Európán kívül már eljutottunk Észak- és Dél-Amerikába is. Szeretnénk ellátogatni Ausztráliába is, elsõsorban abban az idõben, amikor itt borongós, nyirkos, hideg idõjárás uralkodik.
  Ez a kapcsolat lehetne akár hosszútávú is (miért ne alakulhatna ki barátság köztünk), de egyszeri alkalom is érdekel bennünket.
  Amennyiben lenne érdeklõdõ felvetésünkre, várnánk a jelentkezést a joerbi@axelero.hu címen.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458121 Hozzászólás

  kollarmaria@freemail.hu

  sereüdülés

  Esetleg Kecskeméten aug usztus 12-23 között kertes családi házban nem lenne kedvük eltölteni valamennyi időt?

  #457771 Hozzászólás

  albaregia

  Ernoek azota mar regen nursing home-ban vannak.
  AR

  #457769 Hozzászólás

  Géringer Ágnes

  Re: csereüdülés

  Ernő!

  Nagyon szeretnék a Balatonon eltölteni pár hetet.Felajánlanám a komáromi szép családi házunkat.Itt a gyógyfürdő,erődök,Szlovákia és sok sok látnivaló.61 és 70 éves értelmiségi pár vagyunk.Megfizethetetlen egy vízközeli Balatoni nyaraló.Igaz nem Ausztrália,de hátha sikerül.:) Üdvözlöm.G.Ágnes

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: csereüdülés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.