Csíksomlyói búcsú 2007

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Csíksomlyói búcsú 2007

 • Indította
  Témakör
 • #8803 Hozzászólás

  Ildikó

  Tudna valaki elfogadható áron buszos utat a Csíksomlyói búcsúba, ahol még van 2 hely, és ahol nemcsak a szombati ünnepi mise, hanem a virrasztás és a napfelkeltevárás is belefér a programba? Elõre is köszönöm!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #121073 Hozzászólás

  bucsura

  Igen, engem is erdekelne az ut! Masodmagammal szivesen csatlakoznek autoba, buszba, vagy ahol hely van!! Fontos lenne! Nagyon boldog lennek ha valaki tudna segiteni.

  #121072 Hozzászólás

  Csíksomlyói búcsú

  sziasztok!

  Engem is érdekelne a lehetõség. Honnan és mikor indulnátok? Mennyibe kerülne az út? Engem igazság szerint csak az utazás érdekelne, miután vannak ott rokonaim, a szállás megoldott.

  #121071 Hozzászólás

  Csiksomlyói búcsúra

  Szia tervezek utat inditani de jelentkezõ hiányba voltam de van már érdeklõdés, nálam lesz helyetek kérdésem még honnét szeretnétek indulni?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Csíksomlyói búcsú 2007
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.