Csikszereda buszjarat

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Csikszereda buszjarat

 • Indította
  Témakör
 • #8393 Hozzászólás

  Liptak Melinda

  Hogyan lehet eljutni Csikszeredaba busszal (Budapestrol), van valakinek telefonszama ahol tudnak felvilagositast adni?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #117380 Hozzászólás

  oggogg

  Ma is?

  Így van ez mostanában is? Mennyiért visz el egy busz Marosvásárhelyre?

  #117379 Hozzászólás

  Takács Éva

  gyakran jönnek

  Tényleg a Népstadiontól indulnak errefelé a buszok, a kollégáim azt mondják, gyakrabban járnak, mint a négyes és hatos villamos. Állítólag menetrend is látható. Jó tudni, hogy a Gyergyószentmiklósra (Gheorgheni) és Sepsiszentgyörgyre (Sf. Gheorghe) induló járatok is áthaladnak Csíkszeredán. Az autóbuszra pedig általában ki van írva, hoogy hova megy. Végsõ megoldásként pedig a sofõrök tudják egymásról, hogy ki hova és mikor indul. Szerintem nem érdemes a vonattal ,komplikálni az utazást, mert azon még meg is fagyhatsz. Jó utat!

  #117378 Hozzászólás

  Máthé Ferenc

  Busz még egyszer

  A román buszok 2-3 ezer froncsoert elvisznek legalabb Nagyváradig. Onnan talán jobb átszállni a vonatra, belfoldon eleg olcso. A kallert is meg lehet kenni minimális pénzzel. Egyszer voltunk ott egy kb. 50-es évekbeli busszal. Hatalmas élmény, keleti kényelem, mindenkinek ajánlom! Fe

  #117377 Hozzászólás

  end

  busszal

  Szia ! Menj el a Nepstadionhoz, hatul a parkoloban 12-16 ora kozott talalsz sok roman buszt. Ott erdeklodhetsz. A legtobb busz Marosvasarhelyre megy , de mennek azert Csikszeredaba is. Olcsobb joval, mintha magyar busszal mennel , viszont nem annyira kenyelmes. A magyar jaratokrol nem tudok semmit , mert nem hasznaltam soha.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Csikszereda buszjarat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.