Dalmáciába Bosznia-Hercegovinán át

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Dalmáciába Bosznia-Hercegovinán át

 • Indította
  Témakör
 • #10127 Hozzászólás

  Aug. 26-án indulunk két kicsi gyerekkel KIskõrösrõl( 3 éves meg 10 hónapos) Zivogoscébe. Nem tudjuk, hogy merre menjünk: az autópályán vagy Bosznia-Hercegovinán át. Ha valaki járt már Bosznián át, írjon légyszi! Mennyire ajánlatos gyerekekkel arra menni? Az autópálya állítólag sokszor bedugul. Elõre is köszi a segítséget!!!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #129954 Hozzászólás

  ez csak természetes

  és ha tudok máskor és másban is szívesen segítek. Lényegesen közelebb ez az út és természetesen ez által olcsóbb is. Elképzelhetõ hogy én is járok arrafelé ebben az idõben. Üdv. Pintyes

  #129953 Hozzászólás

  Nagyon köszi!

  Ezer hála meg köszönet! Rengeteget segítettél!

  #129952 Hozzászólás

  Pintyes

  Makarska felé

  pontosabban a bosnyák határtól irom addig gondolom le tudtok menni Boszanszki Gradiska-Banja Luka-Makonyecs Grad (itt kicsit cseles az út) Klucs felé kell tovább menni és kb 6 km után balra Glamocs-Livno (Split felé)- amikor a nagy tó mellet elhaladtok utánna balra kell menni Arzano felé és onnét Makarska irányt tartani. Ezen az után járok én is nincs nagy forgalom és gyönyörû a Neretva völgye Banja Lukától 40km hoszan. A közlekedési szabáloykat tartsátok be nem lesz semmi baj. Nem ember evõk a rendõrök ott sem, nem foglakoznak különösebben semmivel ha minden rendben van.

  #129951 Hozzászólás

  Pontosan merre?

  Merre érdemes menni? Szarajevón keresztül vagy jobb kikerülni?

  #129950 Hozzászólás

  Pintyes

  Dalmáciába

  semmi ok az aggodalomra ha betartjátok a sebesség határokat nincs baj meg sem állitanak. évek óta rendszeresen arra járok szezonban kb. 10 naponta.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Dalmáciába Bosznia-Hercegovinán át
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.