Damaszkusz manapság

 • Indította
  Témakör
 • #45664 Hozzászólás

  Joster

  Van olyan fórumozó közöttünk, aki az elmúlt 5 napban járt Dam-ban , vagy bármely más szír városban.Milyen a helyzet? A hírekben leginkább a libanoni helyzet szerepel, de ha tovább nyomulnak a zsidók , akkor az már kihatással lehet a szír helyzetre is (közellátás, kijárási tilalom stb.). Ha jól tudom évtizedek óta “rendkívüli állapot” van Szíriában ,de ennek eddig semmiféle nyomát nem láttam kint, maximum annyit, hogy sok volt a katona-rendõr. Nagyon érdekelne, mert 1 hónap múlva indulnánk egy Dam-Palmyra-Deir-ez-Zor-Aleppo-Hama útra. Elõre is köszi. /ha lehet olyanok írjanak , akik ott is jártak, mert a szegény Izrael és stb. fejtegetések nem érdekelnek , köszi/

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #435349 Hozzászólás

  Hezbollah
  #435348 Hozzászólás

  Pere

  busz

  Aleppó felé biztos,hogy van közvetlen és ingyenes busz.

  #435347 Hozzászólás

  Joster

  Dam

  Köszi Novakpok. Mi az uticél (vagy már visszafelé?).Állítólag a reptérrõl indul közvetlen busz Palmyra felé, ez igaz lehet? (én eddig Törökország felõl mentem, így nem voltam még a reptéren) . Jó utat !!!

  #435346 Hozzászólás

  bekes a varos

  hello
  mi most epp Damszkuszban vagyunk, az egesz varos teljesen nyugodt, a szallodakban is van hely, mint turista nem sokat lehet erzekelni a haborubol. persze az uzletek kirakataban lobbognak a hezbollah zaszlok, de semmi tobb. a szirek meg tovabbra is kedves, baratsagos emberek, mint mindig.

  #435345 Hozzászólás

  Joster

  köszi Merry

  Köszi

  #435344 Hozzászólás

  merry

  nem

  jártam, de a hírek szerint rengetegen menekülnek át ezekben a napokban libanonból damaszkuszba és tele vannak a szállodák, az árak pedig az egekben vannak a normál, megszokott szíriai árakhoz képest, ezzel azért számolj mielõtt kimégy. és nem mondom, hogy szegény izrael, azt ellenben igen, hogy szegény libanoniak és palesztínok.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Damaszkusz manapság
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.