Daniaba stoppal

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Daniaba stoppal

 • Indította
  Témakör
 • #13064 Hozzászólás

  zsuci

  Mit javasoltok hogyan lehet a legegyszerubben es legeredmenyesebben stoppolni Daniaba?Egyedul megyek,de nem akarok veszelyes helyzetbe kerulni.Hany nap alatt lehet megtenni ezt az utat?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #147210 Hozzászólás

  zsuci

  dania

  kosz az otleteket!!

  #147209 Hozzászólás

  toci

  de probalkozhatsz vonattal is :)

  vonat: interrail egy zona 43e (dania,nemeto,ausztria,svajc)
  22 napig korlatlan utazasra jogosit fel. (kimesz,utazgatsz,hazajossz)
  van olyan jarat, hogy csak egyszer kell atszallnod es csak 22 oras az ut (koppenhaga) ezzel szemben a busz tobb mint 24ora (viszont nem kell atszallnod)

  nezz utana az interrailnek (pl.www.vista.hu)

  toci

  #147208 Hozzászólás

  bk

  valamit…

  Helló.Valamit olvastam errõl.Ugyanis mi is oda készülünk utazni,és utánna néztem már egy-két lehetõségnek.A stoppolásról az olvastam,hogy elég körülményes.Viszont a német autósokban lehet bízni.Dán autós nem valószínü,hogy felvesz.A határon a kompköltség miatt mindenképpen próbálj valakihez bekéredzkedni.Állítólág 1-2óra stoppolás,20km utazás és így tovább.A magam részérõl az autóbuszt választottam.Nyáron van közvetlen Bp.-Koppenhága járat.Kb.40-45 ezer a menettértijegy ami 6 hónapig érvényes,van diák kedvezmény is.Vonattal ne is próbálkozz drága és hosszú.Sok sikert az úthoz!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Daniaba stoppal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.