Dél Afrika, fehér cápa les

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Dél Afrika, fehér cápa les

 • Indította
  Témakör
 • #2248 Hozzászólás

  jani
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Jan-febr. környékén Dél Afrikába utaznánk és hasznos lenne néhány infó, aki nemrég járt már ott. A google-on nagyjából körbenéztem, de jó lenne néhány személyes tapaszatlat. Milyen látnivalók vannak Cape town-ban, Durban-ben és környékükön? Milyennek mondható a közbiztonság e 2 városban? /Jo-burgot kihagyjuk/. Közlekedés az országban?
  De leginkább a fehér cápa les érdekelne.Állítólag egy Gansbaai nevû halászfaluból indul, Cape town közelében. Részt vett már valaki egy ilyen “túrán”? Hogyan jutok oda Cape Town-ból, milyen árak vannak. Ellátogatnánk a Dyer szigetekre. Odajutás? érdemes megnézni?

  Az emilemre is írhatsz/freemai.hu/

  kösz szépen minden hasznos infót

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #68084 Hozzászólás

  Ha

  felhivsz tudok infót adni ott éltem. 202366698

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Dél Afrika, fehér cápa les
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.