Del-Afrikai Koztarsasag= munkalehetoseg???

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Del-Afrikai Koztarsasag= munkalehetoseg???

 • Indította
  Témakör
 • #31726 Hozzászólás

  Peti

  Sziasztok!

  Megkoszonnek minden infot avval kapcsolatban,hogy erdemes-e elgondolkozni azon,hogy kimenjen az ember dolgozni az emlitett orszagba?Milyenek a keresetek es a lehetosegek?
  A nyelv az angol?
  Mindenert halas koszonetem szall hozzatok!

  KOszi:

  Peti

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #335201 Hozzászólás

  Peti

  Kosz

  Kosz.

  #335200 Hozzászólás

  Lara

  tapasztalataim

  Az orszag gyonyoru,szerintem nagyon hasonlit Ausztraliahoz,es nagyon laza.A kozbiztonsag valoban nem nagyon jo,foleg Johannesburghben,de Capetownban,Durbanben szerintem nem erdemes panikolni.Inkabb nyaralni menjel.Munkat nem nagyon talalhatsz,mivel az uj torvenyek szerint nagyobb szazalekban feketeket kell alkalmazni,ezert rengeteg feher del-afrikai is kulfoldon probal szerencset.Esetleg ha valami specialis vegzetseged van,ami ottkinnt keresett lehet,erdemes probalkozni…

  #335199 Hozzászólás

  mama

  Petinek

  Az orszag hivatas nyelvei kozott van az angol is es az afrikaans. Persze ezeken kivul meg rengeteg mas nyelven is beszelnek ott.
  Munkalehetoseg nem hinnem , hogy tul sok lenne, mert meg az ottani lakosoknak sem nagyon van.
  Ezen kivul a kozbiztonsag is borzaszto. Ezt en a del-afrikai barataimtol tudom, a sajat velemenyem szerint gyonyoru orszag lehet, ha a termeszeti adottsagait vesszuk figyelembe.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Del-Afrikai Koztarsasag= munkalehetoseg???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.