Dél-Amerika

 • Indította
  Témakör
 • #24931 Hozzászólás

  Laci

  Az lenne a kérdésem, hogy érdekel-e valakit kb. 5 hét Dél-Amerika valamikor november elejétõl… (Peru, kicsi Bolívia, Chile Húsvét-szigettel és a déli résszel + BA Argentínából)

  Van néhány függõ emberke akivel mennék, de nem ártana legalább egy tuti, mert lassan el kéne kezdeni szervezni….

  Ezenkívûl lenne néhány kérdésem olyanokhoz, akik már jártak arrafelé:

  – Húsvét- szigetre elég-e tényleg 2-3 nap, mert minden felõl ilyeneket lehet hallani és tényleg horror árban van-e? (gondolok elsõsorban a szállásra, mert a repjegyet már néztem)

  – Ushuaia- ból csak 10-20 napos nagy hajós utak mennek-e az Antarktisz felé (az totál nem érdekel), vagy pár naposak is(jó lenne)? (ha valaki még árat is tudna mondani, azt nagyon megköszönném)

  – És hallottam olyat is, hogy az LP-nek a Dél-Amerikájánál állítólag van jobb könyv is, néhány véleménynek tudnék örülni, akár mellette, akár ellene.

  Ha valaki tudna némi információval szolgálni a kérdésekre annak nagyon örülnék és hálás lennék, ha valakinek meg felkel az érdeklõdése az szóljon, hátha össze tudunk hozni valamit…

  Elõre is hála!

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #294311 Hozzászólás

  Uti

  PERUI KALANDTÚRA!

  Hátizsákos kalandtúrához keresünk útitársakat Peruba. Egyszerû de megbízható szállások, gyalogtúra az inka ösvényen Machu Picchura, különleges helyek, az utazási irodaiaknál jóval kedvezõbb áron!

  #294310 Hozzászólás

  SzK

  del amerika

  a kedvencunk! Jo utat kivanok!

  Husvet sziget egy kicsivel dragabb mint a kontinens, de nem szornyu. Mi valakinek a kertjeben taboroztunk, + hasznalhatuk a konyhajukat. A szigetiek nagyon baratsagosak, amikor stoppolni akartunk felvettek minket mielott felraktuk volna az ujjunkat. Remelem akkor mentek amikor az apro ananaszaik ernek es Hanga Roaban aruljak oket a kocsi vegerol.

  Nekunk szerencsenk volt hogy tobb idonk volt, 5 orszagra 4-5 honap. Itt a leirasunk: http://lonelyplanet.mytripjournal.com/michelleandcharlie

  #294309 Hozzászólás

  Beatrix4
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia, Laci,

  érdekelne az utazási tervetek, de csak ha a Torres del Paine és a Los Glaciares a Fitz Roy hegységgel együtt több napig benne van. Gyûjtöttem némi tõkét; te pontosan mennyit számoltál? Légyszíves az e-mail címemre válaszolj.

  #294308 Hozzászólás

  Laci

  Szilgá és Mária

  Hahó Szilgá!

  Nézd meg a http://www.riverplate.com oldalt, ott megtalálsz mindent a csapattal kapcsolatban, a meccsek idõpontját még nem. (Értelemszerûen a bajnokság nyitánya elött készítik el ott is a sorsolást, hogy ki-kivel, mikor és hol játszik. Utána teszik fel egybõl a honlapra is!!)

  Mária köszönöm a tippet, meglátjuk mit szól hozzá…

  L

  #294307 Hozzászólás

  anya
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Laci

  Írj a zakkancs@yahoo.com -ra levelet. Õ a fiam, aki most Alaszkában túrázik, de õsszel õ is D-Amerikába készül, és utitárakat keres.

  #294306 Hozzászólás

  marcsa

  gyönyörû terv

  a legjobbakat nektek..mennék én is ha lenne mibõl..tavaly megnéztem Venezuelát..2 hónap..egy csoda volt..
  igyekszem gyûjtögetni..sajnos késõn fog kiderülni hogy sikerül-e vagy sem..
  mindenesetre ez egy gyönyörû terv!

  #294305 Hozzászólás

  szilgá

  foci

  Helló Laci! Érdekelne, tudsz-e olyan web-címet, ahol River Plate meccsek idõpontjait nmeg lehet nézni. Én jövõre mennék, eddig BA nem volt a tervemben, de a terved felizgatott. Mert Dél-Amerika sok mindenrõl híres, pont a foci maradjon ki?

  #294304 Hozzászólás

  Laci

  terv

  Leticiának!

  Úgy terveztük (tervezem), hogy november 10.-én (péntek) kéne indulni Limába. Perura jutna kb. 10 nap. Onnan Titicaca és La Paz, elég rá 4 szerintem. Aztán Atacama-n keresztûl le Santiagoba, újabb 4 nap…. Innen Húsvét-szeget, amit 3 nap lovaglás alatt bõven körbe lehet járni, utána vissza Santiagoba. Innen Chile maradék lenti részére, ami ugyebár Argentina is (repülõvel), mert az egy vidék ott Tûzföld csak 2 ország, jutna még 2 hét, amit mondjuk úgy lehetne befejezni, hogy egy pénteki napon felrepûlni B.A.-be, ahol én TUTI, hogy meg fogok nézni egy River Plate focimeccset… :)

  Nagyjából ez az ami ki lett találva útvonalnak és mivel lehet, hogy egyedûl megyek (bár már nem valószínû), ezért írtam, hogy érdekel-e valakit… Mondjuk ettõl függetlenûl, ha érdekel, vagy ez is tetszene, szóljál, mint látod 5 hét a terv.

  Utána hazajövünk és elmegyünk valahova 1 hétre punnyadni, hogy ki is pihenjük azért az évet valóban…. :)

  #294303 Hozzászólás

  leticia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Lacinak

  Köszi szépen hogy válaszoltal!Megnézem a címet amit írtál!Egy kérdésem van:nektek mi az uticélotok,mikor mennéte,és mennyi ideig!szia

  #294302 Hozzászólás

  Laci

  Kis infó

  Leticia!

  Mi úgy néztük az utiköltséget, ahogy menni szeretnénk. Viszont szerintem külön csak B.A.-ba egy oda-vissza repjegy illetékestõl nem nagyon lehet több 220-240.000 Ft-nál. (Iberia-t nézd Madridból, szerintem annak lehet jó ára).

  Azt kéne megtudnod még, hogy országon belûl van-e rep.bérlet, mert idõben sokat spórolhatnál… Viszont külön Argentin belsõ bérletrõl még nem hallottam hogy mennyibe kerülhet…. (de tuti, h van!)Nézd meg a http://www.aerolineas.com.ar oldalt!

  Ciao

  #294301 Hozzászólás

  leticia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  laci

  szia!En kiszeretnek menni Argentinaba de nem tudom mennyi lehet az uti dij!Nagyon tetszik az az orszag,es mar regóta szertenem megnezni es bejarni!Az a baj h biztos nagyon draga a repülö oda!Ha tudsz vmit az utidijrol szolhatnal nekem:Elöre is köszi szepen!

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Dél-Amerika
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.